Aras Kargo hafta sonu kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. Aras Kargo hafta sonu kaça kadar açık?
  2. Aras Kargo cumartesi günü çalışıyor mu?
  3. Aras Kargo hangi günler dağıtım yapar?
  4. Aras Kargo şubeleri Pazar günü açık mı?
  5. PTT Kargo Cumartesi günü kaça kadar açık?
  6. Cumartesi günü kargo dağıtım yapıyor mu?
  7. Cumartesi kargo dağıtımı saat kaça kadar?
  8. Aras Kargo köylere dağıtım yapıyor mu?
  9. Aras Kargo saat kaçta teslimat yapıyor?
  10. Kargolar Pazar günü taşıma yapıyor mu?
  11. Aras Kargo geri iade nasıl yapılır?
  12. Cumartesi Pazar Kargo teslim edilir mi?
  13. Cumartesi günü hangi postaneler açık?
  14. PTT Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?
  15. Yurtiçi Kargo cumartesi günleri dağıtım yapıyor mu?
  16. Kargo şirketleri hafta sonu dağıtım yapıyor mu?
  17. Kargo dağıtımı saat kaçta bitiyor?
  18. Kargo en geç saat kaçta gelir?

Aras Kargo hafta sonu kaça kadar açık?

Aras Kargo hafta içi saat 08.30-18.00 arasında müşterilerine hizmet veriyor. Hafta sonunda ise cumartesi günü çalışan şirket 08.30-15.00 arasında hizmet veriyor.

Aras Kargo cumartesi günü çalışıyor mu?

Aras Kargo Cumartesi dağıtım yapıyor mu 2021? 09.00 - 18.00 saatleri arasında çalışmaktadır. Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri kapalıdır.

Aras Kargo hangi günler dağıtım yapar?

ARAS KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ Aras Kargo hafta içi saat 18:00'e, cumartesi günü ise saat 15:00 'e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir fakat çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır, bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne kalabilir.

Aras Kargo şubeleri Pazar günü açık mı?

Pazar günleri ise açılmayacak.

PTT Kargo Cumartesi günü kaça kadar açık?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Cumartesi günü kargo dağıtım yapıyor mu?

Yurtiçi Kargo 09:00/18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Hafta sonu cumartesi günleri 09.00'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam eden Yurtiçi Kargo'nun 13:00-17:00 saatleri arasında gönderi ve teslimatı yalnızca şubelerinde yapılmaktadır. Yurtiçi Kargo pazar günleri hizmet vermemektedir.

Cumartesi kargo dağıtımı saat kaça kadar?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

Aras Kargo köylere dağıtım yapıyor mu?

Türkiye'nin her noktasına ulaşabilmek ve hizmet götürebilmek için standart hizmet alanları dışında kalan 3332 yerleşim merkezine de Mobil Servislerimizle hizmet veriyoruz.

Aras Kargo saat kaçta teslimat yapıyor?

Aras Güniçi Şehiriçi Pazartesi-Cuma : 09.00-18.00 Aynı Gün En geç saat 11.00'e kadar şubelerimize teslim edilen gönderiler için geçerlidir.

Kargolar Pazar günü taşıma yapıyor mu?

İşte Kargo şirketlerinin hafta sonu çalışma günleri - saatleri... Kargolar hafta sonu açık mı, dağıtım yapıyor mu? ... Hafta sonu cumartesi günleri 09.00'dan 16.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Aras Kargo geri iade nasıl yapılır?

İadenizi Aras Kargo ile ücretsiz olarak geri gönderebilirsiniz. Kargonuzu gönderdikten sonra, gerekli olması halinde, gönderi kodunu paylaşmanız istenebilir. Lütfen kargo gönderi numarasını saklayınız. Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Cumartesi Pazar Kargo teslim edilir mi?

CUMARTESİ KARGOLAR AÇIK MI? Kargoların çalışma saatleri birbirlerinden farklılık göstermektedir. Ancak Hafta için 09:00-17:30 arası hemen hemen bütün kargo şirketleri çalışmaya devam etmekte. ... Cumartesi günleri 09:00 ile 16:00 arası hizmet veren Yurtiçi Kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Cumartesi günü hangi postaneler açık?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri kapalıdır.

PTT Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Ancak kargolarınız dağıtıma çıkmamakla birlikte, şayet şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz.

Yurtiçi Kargo cumartesi günleri dağıtım yapıyor mu?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

Kargo şirketleri hafta sonu dağıtım yapıyor mu?

HAFTA SONLARI KARGOLAR AÇIK MI? Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Kargo dağıtımı saat kaçta bitiyor?

Belirli bir firmaya bağlı olan kuryeler normal mesai saatlerinde 08:30 – 17:30 a kadar dağıtım yapabilmektedir. Girişimci kuryeler ise herhangi bir şirkette çalışmadıkları. Aynı zamanda şahıs şirketleri üzerinden çalıştıkları için mesai saatleri biraz daha esnek olabiliyor.

Kargo en geç saat kaçta gelir?

Yurtiçi Kargo çalışma saatleri hafta içi 09.00 - 18.00 arası hizmet veriyor. Yurtiçi Kargo şirketi, hafta sonu cumartesi günleri 09.00 - 16.00 arası hizmet verirken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.