PTT cumartesi kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. PTT cumartesi kaça kadar açık?
  2. Tam kapanmada Pttler acik mi?
  3. Pttler kacta kapanıyor 2021?
  4. PTT bugün çalışıyor mu?
  5. PTT ne zamana kadar açık?
  6. Posta dağıtımı saat kaça kadar?
  7. PTT şubeleri çalışıyor mu?
  8. Yasaklarda PTT kargo çalışıyor mu?
  9. Postahane ne zaman kapanıyor?
  10. Ana saglik kacta kapaniyor?
  11. PTT Kargo Dağıtım Cumartesi çalışıyor mu?
  12. PTT Kargo yarın kaça kadar açık?
  13. PTT Kargo Dağıtım hangi günler?
  14. PTT Kargo Cumartesi günü çalışıyor mu?
  15. Dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir?
  16. PTT kargo gönderimi saat kaça kadar?
  17. 15 Temmuz'da PTT'ler açık mı?
  18. PTT bayram arifesinde açık mı?
  19. Yasakta kargo gönderilir mı?
  20. PTT kargo Hafta Sonu yasakta dağıtım yapıyor mu?

PTT cumartesi kaça kadar açık?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri kapalıdır. Ancak çalışma saatleri Koronavirüs vaka artışı ve vaka düşüşü ile illere göre değişebilir.

Tam kapanmada Pttler acik mi?

Sokağa çıkma yasağında açık konumda olan PTT'ler işlem yapmaya devam edecek. Bu süreçte merkezlerde işlem yapacak olanlarsa çalışma saatlerini araştırıyorlar. Tam kapanma döneminde PTT'ler 10:00- 16:00 arasında hizmet vermeye devam edecekler.

Pttler kacta kapanıyor 2021?

PTT'ler hafta içi 08:30 – 17:30 arasında hizmet veriyorlar. PTT ve PTT kargo aracılığıyla işlem yapacak olanlar hafta içi her gün 17:30'a kadar işlemlerini gerçekleştirebilirler. Öğlen saatlerinde ise 1 saatlik araları bulunan PTT'ler 12:30-13:30 arası ya da 12:00-13:00 arası kapalı olabiliyorlar.

PTT bugün çalışıyor mu?

PTT şubeleri sabah 8.30'dan 12.30'a kadar açıktır. 1 saatlik öğle yemeği arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar açık kalır ve 17.30 kapanmaktadır.

PTT ne zamana kadar açık?

PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor.

Posta dağıtımı saat kaça kadar?

PTT Kargo'nun dağıtım saatleri PTT'nin çalışma saatleri ile aynı olarak belirlenmiş durumda. PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası hizmet vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasında.

PTT şubeleri çalışıyor mu?

PTT şubeleri, 17 günlük tam kapanma sürecinin ardından girilen kademeli normalleşme döneminde 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30'da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar çalışıp, kapanmaktadır.

Yasaklarda PTT kargo çalışıyor mu?

YASAKTA PTT KARGO ÇALIŞIYOR MU? ... İçişleri Bakanlığı genelgesinde yer verilen sokağa çıkma yasağından muaf kişiler listesinde PTT çalışanlarının da 17 günlük tam kapanmada sokağa çıkma yasağından muaf oldukları yer alıyor.

Postahane ne zaman kapanıyor?

PTT şubeleri sabah 8.30'dan 12.30'a kadar açıktır. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.00'a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Ana saglik kacta kapaniyor?

Sağlık Ocakları yurt genelinde 08.00-17.00 arasında açıktır. 12.00-13.00 arası öğle tatili yapılmaktadır. Sağlık Ocağı çalışma saatleri yurt genelinde aynı olmakla birlikte bazı bölgelerde doktor çalışma saatleri değişiklik gösterebilmektedir. (Bazı doktorların çalışma saatleri esnek olabiliyor.)

PTT Kargo Dağıtım Cumartesi çalışıyor mu?

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Ancak kargolarınız dağıtıma çıkmamakla birlikte, şayet şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz.

PTT Kargo yarın kaça kadar açık?

PTT şubeleri hafta içi ve Cumartesi günleri 08:30-17:30 arası hizmet vermektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde kapalı olan PTT şubelerinin çalışma saatleri bazı bölgelerde değişiklik gösterebilmektedir.

PTT Kargo Dağıtım hangi günler?

PTT KARGO DAĞITIM SAATLERİ ​ PTT Kargo hafta içi ve cumartesi günleri çalışmaktadır. Pazar günü ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

PTT Kargo Cumartesi günü çalışıyor mu?

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. ... Harici olarak diğer PTT kargo şubeleri hafta sonu hizmet vermezler.

Dağıtıma çıkan kargo ne zaman gelir?

Belirli bir firmaya bağlı olan kuryeler normal mesai saatlerinde 08:30 – 17:30 a kadar dağıtım yapabilmektedir. Girişimci kuryeler ise herhangi bir şirkette çalışmadıkları. Aynı zamanda şahıs şirketleri üzerinden çalıştıkları için mesai saatleri biraz daha esnek olabiliyor.

PTT kargo gönderimi saat kaça kadar?

PTT SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇA KADAR AÇIK? PTT şubeleri hafta içi ve Cumartesi günleri 08:30-17:30 arası hizmet vermektedir.

15 Temmuz'da PTT'ler açık mı?

PTT'ler resmi tatillerde ve Pazar günleri kapalı olan kurumlar arasında bulunuyor. Dolayısıyla 15 Temmuz 2021 Perşembe günü PTT şubeleri kapalı olacak. Aynı zamanda PTT kargo alımı ya da dağıtımı da gerçekleşmeyecek.

PTT bayram arifesinde açık mı?

Kurban Bayramı Arefe günü, yarı gün tatil olacak. Bankalar, PTT şubeleri ve kamu kuruluşları Arefe günü yarım gün hizmet verecek.

Yasakta kargo gönderilir mı?

Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları, sokağa çıkma yasağından muaf tutulacak. Böylece sokağa çıkma yasağında kargolar dağıtım yapabilecek.

PTT kargo Hafta Sonu yasakta dağıtım yapıyor mu?

PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kısmi kapanma genelgesinde kargo çalışanları sokağa çıkma yasağından muaf tutuldu.