Antalya Kral havuzu ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Antalya Kral havuzu ücretli mi?
  2. Kral havuzu Antalya Nasıl Gidilir?
  3. Kral havuzu kaç metre?
  4. Kral havuzu nedir?
  5. Antalya Gündoğmuş Uçansu Şelalesine nasıl gidilir?
  6. Gelin havuzu nerede?
  7. Çündüre şelalesi nasıl gidilir?
  8. Gündoğmuş Uçansu Şelalesi kaç km?
  9. Etler şelalesi nasıl gidilir?
  10. Gelin Şelalesi Antalya nerede?
  11. Çündüre Şelalesi Nerede?
  12. Antalya Gelin Şelalesi kac km?
  13. Kurşunlu Şelalesi Nasıl Gidilir?
  14. Antalya Gelin Şelalesi Nerede?
  15. Karapınar Vadisi Gelin Şelalesi Nerede?
  16. Etler Şelalesi Nerede?
  17. Kurşunlu şelalesine hangi Otobüs gider?
  18. Kurşunlu Şelalesi paralı mı?
  19. Antalya Düden Şelalesi Nasıl Gidilir?
  20. Alanya'dan Manavgat Şelalesine nasıl gidilir?

Antalya Kral havuzu ücretli mi?

Doğal oluşumlu bir havuz olması ve Uçansu Şelalesi havzasında bulunması nedeni ile havuza girişlerde herhangi bir ücret ödenmesi söz konusu değildir.

Kral havuzu Antalya Nasıl Gidilir?

Uçansu Şelaleleri'nin zirvesindeki Kral Havuzuna Antalya Serik yolundan Gebiz beldesine giderek ulaşabilirsiniz. Gebiz beldesinden 10-15 kilometre ileride Uçansu Şelaleleri'ni göreceksiniz. Şelalelere ulaşmak için patikalı bir yoldan geçmeniz gerekiyor.

Kral havuzu kaç metre?

Çam ağaçlarının arasında 70 metreden dökülen Yukarı Uçansu ile 51 metre yükseklikten dökülen Aşağı Uçansu şelaleleri ile şelalelerin üstünde derinliği 1.5 ila 4 metre arasında değişen doğal havuz, görenleri hayran bırakıyor.

Kral havuzu nedir?

Antalya'nın Serik ilçesinde denizden 400 metre yükseklikte bulunan Yukarı Uçansu ve Aşağı Uçansu şelaleri ile zirvesindeki 'Kral Havuzu', sıcak yaz günlerinde yerli ve yabancı turistlerin tercihi oluyor.

Antalya Gündoğmuş Uçansu Şelalesine nasıl gidilir?

Akseki – Gündoğmuş'tan Gelecekler; Gündoğmuş – Narağacı üzerinden gelebilirsiniz. Antalya merkezden Gelecekler, Antalya il merkezinden Manavgat üzerinden Konya yoluna devam edip, Gündoğmuş ilçesine doğru döndüğünüzde Gündoğmuş ilçesinde yönlendirici tabelalar sizi şelaleye kadar götürüyor.

Gelin havuzu nerede?

Antalya'da gördüğüm en güzel doğal havuz, Gelin Havuzu ya da diğer bir ismi ile Gelin Şelalesi. Antalya merkeze 65 km, Serik merkezine 25 km mesafede.

Çündüre şelalesi nasıl gidilir?

Çündüre Şelalesi, Antalya ilinin Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde Kayabükü ve Eskibağ köylerinin sınırında bulunmaktadır. Buraya gelmek için; Alanya'dan Gelecekler; En kolay kolay yol Alanya – Güzelbağ yoludur. Ayrıca Alanya – Kuşyuvası Köprülü üzerinden gelebilirsiniz.

Gündoğmuş Uçansu Şelalesi kaç km?

Yolculuğu boyunca çevresindeki 15 köye hayat veren Uçansu, çevresinde kurulan tesisler sayesinde tatilcilere yemek ve konaklama olanağı sunuyor. Gündoğmuş İlçesi'ne 25 kilometre, Alanya'ya 95 kilometre ve Antalya'ya 167 kilometre uzaklıktaki Uçansu, yılın 12 ayı alternatif turizm imkanı sunuyor.

Etler şelalesi nasıl gidilir?

Serik İlçesi içinden kuzeye giderek Gökçepınar üzerinden Etler Şelalesine ulaşabilirsiniz. Etler Şelalesi Serik Çandır, Gökçepınar üzerinden gidilirse Antalya Merkeze 59 km, Serik İlçe merkezinden yine Gökçepınar üzerinden gidilirse 67 km uzaklıktadır.

Gelin Şelalesi Antalya nerede?

Antalya'da gördüğüm en güzel doğal havuz, Gelin Havuzu ya da diğer bir ismi ile Gelin Şelalesi. Antalya merkeze 65 km, Serik merkezine 25 km mesafede.

Çündüre Şelalesi Nerede?

Çündüre Şelalesi, Antalya ilinin Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde Kayabükü ve Eskibağ köylerinin sınırında bulunmaktadır. Halk arasında Şelaleye, Gündoğmuş Şelalesi – Gündoğmuş Uçansu ve Çündüre Şelalesi olarak söylenmektedir. Antalya'da çok sayıda bulunan Uçansu şelalelerinden bir tanesidir.

Antalya Gelin Şelalesi kac km?

Antalya'da gördüğüm en güzel doğal havuz, Gelin Havuzu ya da diğer bir ismi ile Gelin Şelalesi. Antalya merkeze 65 km, Serik merkezine 25 km mesafede.

Kurşunlu Şelalesi Nasıl Gidilir?

Kurşunlu Şelalesi Antalya'nın Aksu ilçesinde bulunmaktadır. Işıklar'dan Meydan yönüne giden ANTRAY'a binerek Meydan durağında ininiz. Buradan 519, 524, 524A numaralı otobüslerden birine aktarma yaparak Kurşunlu Şelalesi durağında indiğinizde Kurşunlu Şelalesi'ne ulaşabilirsiniz.

Antalya Gelin Şelalesi Nerede?

Antalya'da gördüğüm en güzel doğal havuz, Gelin Havuzu ya da diğer bir ismi ile Gelin Şelalesi. Antalya merkeze 65 km, Serik merkezine 25 km mesafede.

Karapınar Vadisi Gelin Şelalesi Nerede?

Doğal güzellikleri ile adeta cennet olan Antalya'da her geçen gün yeni yeni el değmemiş doğal yerler keşfediliyor bunlardan en sonuncusu ise Serik İlçesine bağlı Gökçepınar Köyünde Karapınar Vadisi içinde yer alan halk dilinde Gelin Şelalesi ve o şelalenin suyu ile beslenen doğal havuz olan Viking havuzu vadinin ...

Etler Şelalesi Nerede?

Etler Şelalesi Serik İlçesi Etler Köyü sınırları içinde bulunmaktadır. Serik İlçesi içinden kuzeye giderek Gökçepınar üzerinden Etler Şelalesine ulaşabilirsiniz.

Kurşunlu şelalesine hangi Otobüs gider?

Antalya şehir merkezinden park alanında belediye otobüsleri ve minibüslerle gidilebiliyor. Her saat başı 524, 524 A, MK80, MK81, 519 nolu belediye otobüsleri ile 2 nolu minibüs hatlarını kullanılarak park alanına ulaşım mümkün.

Kurşunlu Şelalesi paralı mı?

Kurşunlu Şelalesi içerisinde yetişkinler için 10 TL ücret vardır. Öğrenciler için ise indirim uygulanmaktadır. Öğrenci ücreti 5 TL'dir.

Antalya Düden Şelalesi Nasıl Gidilir?

Düden Şelalesi Antalya Muratpaşa'da Lara semtinde bulunmaktadır. Işıklar'dan KL08 numaralı otobüse binerek Dedeman durağında ininiz. Buradan VML55A numaralı otobüse binerek Düden Şelalesi durağında indiğinizde Düden Şelalesi'ne ulaşabilirsiniz.

Alanya'dan Manavgat Şelalesine nasıl gidilir?

Toplu taşıma ile gelmek isteyenler ise; Antalya ya da Alanya merkezden kalkan Manavgat otobüslerini kullanarak Manavgat'a geldikten sonra buradan şelaleye giden minibüs ya da otobüsleri kullanarak ulaşım sağlayabilirler.