PUBG taarruz tüfeği hangileri?

İçindekiler:

  1. PUBG taarruz tüfeği hangileri?
  2. M762 taarruz tüfeği mi?
  3. PUBG DP 28 taarruz tüfeği mi?
  4. Free Fire taarruz tüfeği nedir?
  5. AKM taarruz tüfeği nedir?
  6. Taarruz tabanca nerenin malı?
  7. AKM taarruz tüfeği mi?
  8. PUBG Hangi mermi hangi silahın?
  9. PUBG DP-28 nasıl?
  10. DP-28 Ne silahı?
  11. Fire Fire yarı otomatik silahlar hangileri?
  12. Free Fire keskin nişancı tüfeği hangisi?
  13. Groza taarruz tüfeği mi?
  14. Vector silah hangi ülkenin?
  15. PUBG Mobile silah uzmanı ünvanı nasıl alınır?
  16. S686 PUBG Mobile hangi silah?
  17. PUBG Uzi Hangi mermi?
  18. PUBG DP-28 Ne silahı?
  19. PUBG DP-28 kac mermi?
  20. DP-28 Hangi haritada var?

PUBG taarruz tüfeği hangileri?

PUBG Taarruz Tüfeği Hangileridir?
  • M416.
  • Groza.
  • AUG A3.
  • SCAR-L.
  • M16A4.
  • AKM.

M762 taarruz tüfeği mi?

PUBG son güncellemesi ile oyuna yeni bir tam otomatik taarruz tüfeği ekledi. SCAR-L ile AKM'in karışımı gibi olan silahımız 7.62mm mermi kullanıyor.

PUBG DP 28 taarruz tüfeği mi?

Oyuna eklenecek yeni silahlardan ilki DP-28 ve Erangel Adası'nın her yerinde karşımıza çıkma ihtimali var. DP-28 bir Rus makineli tüfeği ve 7.62x54mm mermi kullanıyor. Yani Dragunov keskin nişancı tüfeğindeki o korkutucu mermileri seri şekilde sıkıyor.

Free Fire taarruz tüfeği nedir?

M14: M14 oyundaki en uzun menzilli tam otomatik saldırı tüfeğidir. Şarjör kapasitesi 15 olan bu tüfek ayrıca yüksek hasar oranına da sahip. GROZA: En iyi Free Fire taarruz tüfekleri hangileri denilince verilebilecek en iyi örnek tartışmasız Groza olacaktır.

AKM taarruz tüfeği nedir?

AKM, 47'lik çok yüksek vuruş hasarı olan standart bir silahtır. 7.62 mm'lik cephane tipini kullanır ve 30 mermi şarjöre sahiptir. Silahın 0.100 saniyelik yavaş ateş hızı ve kontrol edilmesi zor bir geri tepmesi vardır. AKM ciddi hasar verir ve düşmanları sadece birkaç kez kafadan vurarak yere serebilir.

Taarruz tabanca nerenin malı?

Forjas Taurus S.A., Brezilya merkezli bir ateşli silah üreticisidir.

AKM taarruz tüfeği mi?

AKM, 47'lik çok yüksek vuruş hasarı olan standart bir silahtır. 7.62 mm'lik cephane tipini kullanır ve 30 mermi şarjöre sahiptir. Silahın 0.100 saniyelik yavaş ateş hızı ve kontrol edilmesi zor bir geri tepmesi vardır. AKM ciddi hasar verir ve düşmanları sadece birkaç kez kafadan vurarak yere serebilir.

PUBG Hangi mermi hangi silahın?

PlayerUnknown's Battlegrounds: En güçlü silahlar için tıklayın. 7.62mm mermi sadece R1895, AKM, Kar98k, M24 ve SKS silahları ile çalışmakta. . 45 ACP ise P1911, Tommy Gun ve Vector ile çalışmakta. Son olarak, 12 Gauge ise S12K, S686 ve S1897 silahları ile çalışmakta.

PUBG DP-28 nasıl?

DP-28, PUBG Mobile'da bulunan hafif bir makineli tüfektir. Oyunda bulunan en iyi orta menzilli silahlardan biridir. Dikkate değer bir stabiliteye ve yüksek isabet hasarına sahiptir, her ikisi de onu hızlı yere sermek için ideal kılar. Bir oyuncu, Erangel 2.0 ve Livik haritalarında yalnızca DP-28'i kullanabilir.

DP-28 Ne silahı?

Degtyaryov makineli tüfek (kısa adı DP, Rusça: Ручной пулемёт Дегтярёвa Пехотный / Ruchnoy Pulemyot Degtyaryova Pekhotny), 1928 yılında Sovyetler Birliğinde Vasily Degtyaryov tarafından geliştirilen hafif makineli tüfek.

Fire Fire yarı otomatik silahlar hangileri?

Yarı Otomatik Tüfekler
İsimHasarEklenti Sayısı
MP5Orta5
UMPOrta5

Free Fire keskin nişancı tüfeği hangisi?

Silahlar arasında en güçlü olanlar M14 ile SKS. Halihazırda dürbün takılı olarak gelen SKS, adeta bir keskin nişancı tüfeği olarak kullanılabiliyor. Uzun menzilli atışlar içinse M14 kullanılabiliyor. Bu iki tüfekten daha güçlü olan Groza, sadece havadan bırakılan sandıklardan çıkıyor.

Groza taarruz tüfeği mi?

Groza nadir bir tüfek ve sadece sandıkların içinden çıkıyor fakat düşmanlara karşı da ölümcül. AKM'yi de andıran bu tüfek, taarruz tüfekleri arasında en yüksek ateş gücüne sahip. Buna rağmen uzak mesafede kullanımı epey zor. Hatta öyle ki bazen uzaktan tek bir mermi isabet ettirmek dahi zor.

Vector silah hangi ülkenin?

Vektor R4, Güney Afrika yapımı bir piyade tüfeğidir. Silah, 1970'lerde IMI Galil temelinde geliştirilmiş olup 1980 yılında Güney Afrika Savunma Kuvvetleri'nin ana hizmet tüfeği olarak R1'in yerini aldı.

PUBG Mobile silah uzmanı ünvanı nasıl alınır?

Yere düşürdükten sonra öldüreceğiniz silah ise Silah Uzmanı başarımı için gerekliler arasından seçilmeli. Unutmayın 6 farklı silahla 6 farklı ölümü tek bir maçta elde etmeniz gerekiyor… Bol sabır, biraz da çalışma ve takım arkadaşlarınızın da yardımıya kısa sürede Silah Uzmanı olabilirsiniz.

S686 PUBG Mobile hangi silah?

S686: 12 adet mermiyi çok hızlı şekilde atabilir fakat yeniden yüklenme hızı düşüktür. PUBG Mobile'deki en güçlü av tüfeğidir. Yakın ve orta menzilli çatışmada ideal bir silahtır. Sadece Mag ve Stock eklentilerini kabul eder.

PUBG Uzi Hangi mermi?

UZI: Çok yüksek atış hızına sahip makinalı tabancadır. Yakın mesafeli çatışmada idealdir. Yüksek ateşleme ve yenilenme hızı sayesinde hızlı cephane değiştirir. Oyuncular bu sayede, PUBG Mobil haritalarında buldukları 9 mm mermileri hemen kullanabilir. 3 adet eklenti kabul eder: Muzzle, Mag, Stock.

PUBG DP-28 Ne silahı?

DP-28, önemli bir ateş gücü, tutarlılık ve hasar sunan bir LMG'dir. Vuruş hasarı 51 ve 7.62mm ağır mühimmat kullanıyor. Bu silahın, genellikle birden fazla düşmanı bitirmek için yeterli olan iyi bir 47 yuvarlak Şarjörü var.

PUBG DP-28 kac mermi?

En önemli özelliği AK-47 gibi kire ve çamura karşı dirençli olup her türlü iklim koşulunda çalışabilmesi idi. Yapılan testlerde namlusunun yanmasına rağmen 500 mermi atabilmiştir.

DP-28 Hangi haritada var?

DP-28 sadece Erangel haritasında mevcuttur. Bu nadir bulunan bir ateşli silahtır, yani oyuncular haritanın popüler drop alanlarında arama yaparlarsa bulabilirler.