Kiosk ile Pazarlama nedir?

İçindekiler:

  1. Kiosk ile Pazarlama nedir?
  2. Online check-in yapınca bilet almaya gerek var mı?
  3. Check-in THY kaç saat önce yapılır?
  4. Check-in kaç saat önce yapılır?
  5. Uçuşa kaç saat kala check in yapılır?
  6. Check in ne zaman kapanır?

Kiosk ile Pazarlama nedir?

Kiosklar: ... * Interaktif reklam ortamlarıdır, kurumun tam zamanlı reklamını yapar. * Hedef kitleyi satın almaya yönlendirerek pazarlama görevini yürütür.

Online check-in yapınca bilet almaya gerek var mı?

İnternet üzerinden alacağınız bilet için cep telefonunuza gelen mesaj ve nüfus cüzdanınız ile havalimanına gitmeniz ve ardından ilgili havayolunun ofisine uğrayarak check-in yaptırmanız yeterli olacaktır. Bu esnada elinizde herhangi bir bilet olmasına gerek yoktur.

Check-in THY kaç saat önce yapılır?

Kiosk check-in işlemi uçağın kalkış saatinden 12 saat öncesinde başlar ve iç hatlarda uçağın kalkış saatine 60 dakika, dış hatlarda ise uçağın kalkış saatine 75 dakika kala sona erer.

Check-in kaç saat önce yapılır?

Online check-in işlemleri uçuş saatinden 24 saat önce başlar ve uçuşa 90 dakika kala biter. Bu süre içinde check-in işleminizi yaptırabilirsiniz.

Uçuşa kaç saat kala check in yapılır?

Uçuşlarınızda sorun yaşamamanız için kalkış saatinden en az 2 saat önce havalimanında olmanız gerekmektedir. Pegasus'da check-in işlemleri iç hatlarda 45, KKTC ve dış hatlarda tarifeli kalkış saatine en geç 60 dakika kala sona erer.

Check in ne zaman kapanır?

Havalimanındaki check-in işlemleri iç hat seferlerinde uçuştan 60 dakika önce, dış hat seferlerinde uçuştan 75 dakika önce sona erer. Bu kural bazı istasyonlarda yerel otoritelerin uygulamalarına göre değişebilmektedir.