Isviçre nın başkenti neresidir?

İçindekiler:

  1. Isviçre nın başkenti neresidir?
  2. Isviçre'nin başkenti ismi nedir?
  3. Isviçre telefon kodu kaç?
  4. +41 79 Nerenin Kodu?
  5. 055 Nerenin Kodu?
  6. 071 Nerenin Kodu?
  7. 0022 nerenin alan kodu?
  8. Yurt dışını arama nasıl yapılır?
  9. Türkiyeden Amerikayı aramak kaç TL?

Isviçre nın başkenti neresidir?

Bern, (Almanca: Bern, Fransızca: Berne, Romanşça:Berna, İtalyanca:Berna) İsviçre'nin beşinci büyük şehri ve İsviçre'nin de facto başkenti, ayrıca Bern kantonunun başkentidir. Bern şehrinin nüfusu yaklaşık olarak 134.

Isviçre'nin başkenti ismi nedir?

İsviçre'nin Başkenti Neresidir? İsviçre'nin resmi olarak başkenti bulunmamaktadır. Fakat Bern şehri de facto olarak başkent olarak kabul edilir.

Isviçre telefon kodu kaç?

+41

+41 79 Nerenin Kodu?

41 telefon kodu İsviçre'ye ait bir telefon kodudur. İsviçre birçok farklı ülkeden kişilerin bir arada yaşadıkları bir ülkedir. İsviçre'de bulunan kişiler kendi ülkelerine arama yaparken ve farklı ülkelerden İsviçre'ye yapılacak aramalarda 41 telefon kodu kullanılır. +41 telefon kodu İsviçre'nin telefon kodudur.

055 Nerenin Kodu?

+55 alan kodu Brezilya'ya aittir. Brezilya, 26 eyalet ve Federal Brezilya Bölgesi'nden oluşan bir federal cumhuriyettir. Her devletin kendi seçilmiş yasama organı ve valisi vardır.

071 Nerenin Kodu?

Alan Kodu 071 (+39071 / 0039071 /
Alan Kodu:071 (+3971)
Şehir/Kasaba veya bölge:Ancona
Ülke:İtalya
Telefon numarası hesaplayıcısı

0022 nerenin alan kodu?

Tanzanya (Birleşik Cum.)

Yurt dışını arama nasıl yapılır?

Yurt Dışını Arama Yurt dışındayken diğer ülkelere yapılan aramalarda, "bulunduğunuz ülke uluslararası çıkış kodu-aradığınız ülke kodu-aradığınız şebeke kodu-numara" tuşlanarak yapılabilir. Yurt dışında bulunduğu ülkedeki operatörün kullanıcısını ararken, sadece GSM numarasını tuşlaması yeterlidir.

Türkiyeden Amerikayı aramak kaç TL?

* A.B.D., A.B.D.(Alaska), A.B.D.(Havai), A.B.D.(Virjin Adl.), A.B.D.(Porto Riko) ve Kanada GSM ve PSTN hatlarını sesli arama 1,58 TL/dk'dır. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Görüntülü arama ücretleri sesli arama ücretleri ile aynıdır.