Bulmacada kan ne demek?

İçindekiler:

  1. Bulmacada kan ne demek?
  2. Bulmacada soğurma ne demek?
  3. Dağ keçisi nedir bulmaca?
  4. Izolatör nedir bulmaca?
  5. Muska ne demek bulmaca?
  6. Bulmacada burun ucu ne demek?
  7. Bulmacada ekmek ne demek?

Bulmacada kan ne demek?

Kan - Bulmaca Cevaplarıhttp://kan.bulmacada.nethttp://kan.bulmacada.net

Bulmacada soğurma ne demek?

Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Soğurma' sorusunun yanıtı 3 harflidir ve cevaba ise mas yazabilirsiniz. Sözlükte Soğurma Nedir: absorbsiyon=soğurma : ışınların, madde üzerinde tutularak ısıya dönüşmesi olayına soğurma veya absorbsiyon denir.

Dağ keçisi nedir bulmaca?

Cevap : Bulmacada 'Halk ağzı dağ keçisi' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Halk ağzı dağ keçisi' sorusunun yanıtı 4 harflidir ve cevaba ise ELİK yazabilirsiniz.

Izolatör nedir bulmaca?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. ... Cevap = Bulmacada İzolatör nedir sorusuna verilecek cevap olarak YALITICI yazabilirsiniz.

Muska ne demek bulmaca?

Muska bulmaca anlamı, Cevap = Bulmacada Muska nedir sorusuna verilecek cevap olarak HAMAYIL yazabilirsiniz. ...

Bulmacada burun ucu ne demek?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. ... Cevap = Bulmacada Burun Ucu nedir sorusuna verilecek cevap olarak KİNFİRE - ARTEBE - HAVREME - HUNAYE - KALAK yazabilirsiniz.

Bulmacada ekmek ne demek?

Bulmacada 'Ekmek' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'Ekmek' sorusunun yanıtı 3 harflidir ve cevaba ise NAN yazabilirsiniz.