Tırnak eti yumuşatmak için ne yapmalı?

İçindekiler:

  1. Tırnak eti yumuşatmak için ne yapmalı?
  2. Cuticle Oil nasıl kullanılır?
  3. Tırnak Bakım Yağı Nedir?
  4. Kütikül yağı nedir ne ise yarar?
  5. Tırnak etlerine hangi yağ?

Tırnak eti yumuşatmak için ne yapmalı?

Suyunuzun içerisine kantaron yağı veya 1-2 damla lavanta yağı ilave edin. Evinizde bitkisel yağ bulundurmuyorsanız yarım limon suyu ya da elma sirkesi ile katiküllerin yumuşamasını sağlayabilirsiniz. Ellerinizi hazırlamış olduğunuz suyun içerisinde 5-10 dakika beklettikten sonra maniküre başlayabilirsiniz.

Cuticle Oil nasıl kullanılır?

Mavala Cuticle Oil tırnak eti yağı, tırnak etlerini yumuşatır ve güzelleştirir....

  1. Tırnak etlerine masaj yaparak uygulayın.
  2. Her akşam uygulayarak tüm gece etki etmesini sağlayın.
  3. Her manikür öncesi de manikürü kolaylaştırmak için uygulanır ve manikür çubuklarıyla işleme devam edilir.

Tırnak Bakım Yağı Nedir?

Procsin tırnak bakım yağı doğal yağlarla zenginleştirilmiş yapısıyla tırnakların doğal yapısına destek vermek, tırnaklarda yaşanan kırılma ve soyulmaların önüne geçmek için tırnakların esneklik ve dayanıklılığının artmasına yardımcı olmak amacıyla geliştirilen bir cilt bakım yağıdır.

Kütikül yağı nedir ne ise yarar?

E vitamini açısından zengin organik altın çileği özü, karambola özü, avokado yağı ve badem yağı ile formüle edilmiş tırnak ve kütikül bakım yağı. Tırnakları beslemeye ve ihtiyaç duyduğu bakımı karşılamaya yardımcı olur. Tırnaklara daha parlak bir görünüm kazandırır.

Tırnak etlerine hangi yağ?

Lavanta, Hindistan cevizi yağı, keten tohumu yağı, badem yağı, zeytinyağı, jojoba yağı zayıf ve kırılgan tırnakları güçlendirebilir. Güçlendirici özelliklere sahip diğer yağlar arasında çay ağacı yağı, limon ve mür yağları bulunabilir.