Tübitak 1001 Proje Bursu ne kadar?

İçindekiler:

  1. Tübitak 1001 Proje Bursu ne kadar?
  2. Tübitak 1001 projesine kimler başvurabilir?
  3. Pti nasıl hesaplanır?
  4. Tübitak Kurum Hissesi nasıl harcanır?
  5. Tübitak a nasıl proje sunulur?
  6. Tübitak projelerine kimler başvurabilir?
  7. Tübitak 4004 Kimler Katılabilir?
  8. Tübitak Projeleri kaç kelime?
  9. Tübitak Projeleri kaç kişilik?
  10. Tübitak 4006 Bir projede kaç öğrenci?
  11. Bir proje nasıl sunulur?
  12. Tübitak 4006 kaç öğrenci?
  13. Tübitak 2021 ne zaman açıklanacak?
  14. Ücretli öğretmenler Tübitak Projesi yapabilir mi?
  15. Tübitak 2204 nedir?
  16. 2204 nedir?

Tübitak 1001 Proje Bursu ne kadar?

TÜBİTAK-ARDEB 1001 Programı Kapsamında Yapılan Güncellemeler Proje kapsamında görevlendirilen, herhangi bir yerde ücret karşılığı çalışmayan bursiyerlere sağlanan destek miktarları; Lisans öğrencisi için 750 TL, Y.

Tübitak 1001 projesine kimler başvurabilir?

1001 Programı web sayfasının sağ tarafında yer alan “Başvuru” menüsünün altındaki “Kimler Başvurabilir?” seçeneğinden proje yürütücüsü, araştırmacı, danışman, bursiyer (lisans, yüksek lisans, doktora ve doktora sonrası), yurt dışı araştırmacı ve yurt dışı danışman olma koşullarına, ARDEB projelerinde görev alabilme ...

Pti nasıl hesaplanır?

Zamanının % 40'ını projeye ayıran kamu personelinin projeye katkı oranı tam olarak kabul edilir. Bu kişilere verilecek PTİ, kişinin bir ayda ödenmekte olan tutarın ve yukarıdaki limitler esas alınarak projeye ayırdığı zamana (katkı oranı) göre hesaplanır . (Katkı oranı: Projeye ayıracağı zaman yüzdesi /%40).

Tübitak Kurum Hissesi nasıl harcanır?

Kurum hissesi bilim ve toplum faaliyetleri ve/veya bilimsel çalışmalarda kullanılmak üzere, projenin fiilen yürütüldüğü birim yetkilisinin (Bölüm, Anabilim Dalı, Merkez ve Enstitü Başkanı, Müdür vb.) talebi ve Proje Yürütücüsünün uygun görüşü ile projenin tabi olduğu esaslar ve yönetmelikler çerçevesinde harcanır.

Tübitak a nasıl proje sunulur?

1.

Tübitak projelerine kimler başvurabilir?

Proje ekibinde yer alacak yürütücü, araştırmacı ve danışmanların(*); en az dört yıllık üniversite lisans eğitimi almış olmaları ve projenin yürütüleceği kurumun (yükseköğretim kurumları, kamu kurumları veya özel kuruluşlar) kadrolu/tam zamanlı personeli (emekliler hariç) olmaları gerekmektedir.

Tübitak 4004 Kimler Katılabilir?

En az lisans derecesine sahip, projenin konusu ile ilgili uzmanlığı bulunan ve bir kamu kurum / kuruluşunda, üniversitede, belediyede ya da kamu veya belediye iştiraklerinin işlettiği bilim merkezinde tam zamanlı çalışan kişidir. Uzman personelin projeye katkı oranı en az %20 olmalıdır.

Tübitak Projeleri kaç kelime?

Proje Amacı oluştururken (20-50 Kelime); (Ana amaç bütün topluma veya geniş bir kitleye yönelik iken, alt amaçlar daha dar bir alan hitap eden amaçlardır. Projenizin insanlığa topluma, bilime, okulun bulunduğu bölgeye, çevreye, ilgili okula veya öğrenciye ne gibi katkıları olduğundan bahsedin.

Tübitak Projeleri kaç kişilik?

Bir projede en fazla 3 danışman öğretmen ile 7 öğrenci görev alabilir. Bir proje için görev verilebilecek kişi sayısı en fazla 10 kişidr.

Tübitak 4006 Bir projede kaç öğrenci?

Fuar kapsamında sergilenecek bir projede en fazla 5 danışman öğretmen ile 20 öğrenci görev alabilir. Bir proje için görev verilebilecek kişi sayısı en fazla 25 kişidir.

Bir proje nasıl sunulur?

Proje Nasıl Hazırlanmalı

  1. Bunlar:
  2. Projenin konusunu seçmek: Proje konusu; ilgi çeken, üzerinde düşünülen, merak edilen konulardan seçilmelidir. ...
  3. Bilgi toplamak: Projenin konusu belirlendikten sonra konuyla ilgili kitaplardan, dergilerden, internetten, kaynak kişilerden ve kurumlardan bilgi toplanmalıdır.

Tübitak 4006 kaç öğrenci?

Her projede en az 3, en fazla 8 öğrenci yer alabilecek. Fuarda yürütücü hariç en az 2 en fazla 3 danışman öğretmen görev alabilecek. Tübitak bilim fuarı için görevli olan yürütücü; çalıştığı kurum kuruluşta kadrolu ya da tam zamanlı bir öğretmen olmalıdır. Seçilen yürütücü sözleşme imzalandıktan sonra değiştirilemez.

Tübitak 2021 ne zaman açıklanacak?

Başvurularını tamamlayamayan başvuru sahiplerine başvurularını tamamlayabilmeleri için bugün (22/01/2021) saat 23.

Ücretli öğretmenler Tübitak Projesi yapabilir mi?

TÜBİTAK 4006 kapsamında sadece kadrolu ya da tam zamanlı öğretmenler proje yürütücüsü olabilir. Ücretli öğretmenler proje yürütücüsü olamazlar ancak danışman öğretmen olabilirler.

Tübitak 2204 nedir?

2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasını düzenlemekteyiz. ... Sahip olduğunuz özgün fikirlerin bu yıl sizler için belirlediğimiz temalar ile ilişkilendirilmesini ve danışman öğretmenler gözetiminde araştırma projesine dönüştürmenizi beklemekteyiz.

2204 nedir?

52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölgesel Proje Değerlendirmeleri 25-26 Mart 2021 tarihleri arasında yapılmıştır. ... Jüri değerlendirmesi sonucunda derece alan projelerin listelerine aşağıda bulunan tablolardan ulaşabilirsiniz.