Ticket Restaurant kart nerelerde geçerli?

İçindekiler:

  1. Ticket Restaurant kart nerelerde geçerli?
  2. Ticket Kart nasıl kullanılır?
  3. Ticket kart ne kadar kaldı?
  4. Metropol kartımda ne kadar para var?
  5. MyEdenred Türkiye nerelerde geçerli?

Ticket Restaurant kart nerelerde geçerli?

Edenred ticket, Sodexo ve setcard pek çok restoran, kafe ve markette geçerli. Genellikle bu kartlar aynı marketlerde kullanılabiliyor. Ancak anlaşma sebebiyle bazı marketlerin yalnızca bir ticket şirketiyle anlaşması bulunuyor.

Ticket Kart nasıl kullanılır?

Tikcet Restaurant Yemek Kartınızı herhangi bir üye restoran, kafe, büfe ya da markette POS cihazına yerleştirdikten sonra “Edenred” menüsü üzerinden “Kartlı İşlemler” bölümünde yer alan “Şifre İşlemleri” menüsünden yapabilirsiniz. Şifrenizi değiştirebilir, Dilerseniz şifrenizi kaldırabilirsiniz.

Ticket kart ne kadar kaldı?

Ticket Kart Bakiye Sorgulama nolu numarayı arayıp sesli yanıt sisteminden bilgi alabilirsiniz. Pos cihazında bulunan “bakiye görüntüleme” menüsünden istediğiniz cevabı alabilirsiniz.

Metropol kartımda ne kadar para var?

Metropol Kart şirketinin web sitesi üzerinden kolaylıkla giriş yaparak bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra öncelikle üst sekmede yer alan bireysel kısmına tıklayarak, kart numarası ve pin kodunu girebilir ve böylece bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

MyEdenred Türkiye nerelerde geçerli?

Edenred ile anlaşması olan bütün restoranlarda, marketlerde, kafelerde ve işyerlerinde geçerlidir. Çalışan kişiler tarafından kullanılır. Edenred haricinde başka yemek kartları da vardır. Bunlar Sodexo, Smart, Winwin, Multinet, SetCard, Metropol ve Edended'dir.