Pendik Yalova Feribot kaç lira?

İçindekiler:

  1. Pendik Yalova Feribot kaç lira?
  2. Eminönü Üsküdar ne kadar sürer?
  3. Maltepe Üsküdar nasıl gidilir?
  4. Maltepe Üsküdar arası metro kaç dakika?
  5. Maltepe Üsküdar Marmaray kaç dakika?
  6. Üsküdardan Maltepe'ye hangi otobüs gider?
  7. Maltepe Üniversitesi üsküdardan nasıl gidilir?

Pendik Yalova Feribot kaç lira?

Kampanyalar. İDO Pendik - Yalova hattında araç fiyatını 39 TL olarak sabitledi. Araç içi yolcu fiyatı ise sadece 1 TL! Körfez geçişinde yolcularına %20 indirim yapan İDO bu kampanya ile bir çok kişinin gözdesi haline geliyor.

Eminönü Üsküdar ne kadar sürer?

İstanbul Eminonu Uskudar arası mesafe : 14 kilometre. İstanbul Eminonu Uskudar arası süre : 33 dakika. Aşağıdaki bölümlerden İstanbul Eminonu Uskudar arası yol haritasına ulaşabilir, İstanbul Eminonu noktasından Uskudar ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Maltepe Üsküdar nasıl gidilir?

Kartal, Pendik, Maltepe ve Bostancı civarında Kartal – Kadıköy metro hattına yakın olanlar için Üsküdar'a gitmek için en hızlı toplu taşıma yöntemi metro ile seyahat etmektir. Kadıköy – Kartal metrosu sabah 06:00'dan gece 24:00'a kadar 5 ile 10 dakika aralığındaki sıklıkla seferlerini gerçekleştirmektedir.

Maltepe Üsküdar arası metro kaç dakika?

üsküdar çamlıca İstanbul Maltepe Metro arası mesafe : 18 kilometre. üsküdar çamlıca İstanbul Maltepe Metro arası süre : 21 dakika.

Maltepe Üsküdar Marmaray kaç dakika?

Maltepe marmaray Üsküdar Marmaray İstasyonu arası süre : 30 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Maltepe marmaray Üsküdar Marmaray İstasyonu arası yol haritasına ulaşabilir, Maltepe marmaray noktasından Üsküdar Marmaray İstasyonu ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Üsküdardan Maltepe'ye hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Maltepe Üsküdar yakınından geçiyor: 130Ş, 16KH, 16S, 251, 500T, E-10.

Maltepe Üniversitesi üsküdardan nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Marmaray ile Ayrılıkçeşmesi istasyonundan inip Kadıköy-Kartal metrosuna aktarma yapınız. Metronun Maltepe durağında indikten sonra metro istasyonunun Maltepe Sahil çıkışından çıkınız.