Açık Ortaokul şifremi unuttum ne yapabilirim?

İçindekiler:

  1. Açık Ortaokul şifremi unuttum ne yapabilirim?
  2. Açık Öğretim sayfama nasıl girebilirim?
  3. Açık öğretim lise giriş nasıl yapılır?
  4. AÖL Sınav nasıl girilir?
  5. Açık Öğretim sınav şifresi nasıl alınır?

Açık Ortaokul şifremi unuttum ne yapabilirim?

444 0 632 İletişim Merkezini Arayarak; Bu telefonu arayarak size sorulan güvenlik soruları sonrasında yeni şifrenizi alabilirsiniz.

Açık Öğretim sayfama nasıl girebilirim?

Açık Öğretim Ortaokulu Öğrenci Giriş Ekranı Sayfasına Ulaşmak için Yukarıda Vermiş Olduğumuz Link ya da Ekrana Tıklayarak,Açılan Sayfada Sırasıyla; Giriş Kodu - TC Kimlik No ve Şifrenizi Butonlara Yazarak Gerçekleştirebilirsiniz.

Açık öğretim lise giriş nasıl yapılır?

Açık Öğretim Lisesi Yeni Kayıt işlemleri tüm Halk Eğitimi ve Mesleki Eğitim Merkezlerince yapılmaktadır. Yeni kayıt için aşağıda sıralanan evrakları tamamlayanlar ilan edilen Yeni Kayıt tarihleri arasında bölgelerinde bulunan en yakın irtibat bürosuna başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.

AÖL Sınav nasıl girilir?

AÖL online sınav girişi AÖK Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden yapılacak. Öğrenciler, sorumlu oldukları derslerden oluşan testleri belirtilen tarihlerde cevaplayabilecekler. AÖK Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden yapılacak AÖL online sınavları için öğrenciler sisteme T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile giriş yapacak.

Açık Öğretim sınav şifresi nasıl alınır?

AÖF bürosuna bizzat başvurarak, 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını Üniversitemizde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile arayarak, www.anadolu.edu.tr adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından yeni şifre alınabilmektedir.