Balenli Balensiz sütyen ne demek?

İçindekiler:

  1. Balenli Balensiz sütyen ne demek?
  2. Sütyen numaraları neye göre belirlenir?
  3. Maximizer sütyen ne demek?
  4. Bralet sütyen ne işe yarar?
  5. Braletle ne giyilir?

Balenli Balensiz sütyen ne demek?

Demir veya plastik gibi çubuklarla alt kısmı çevrelenmiş sütyen modelleri 'ne balenli sütyen denir . Balenli sütyen çoğunlukla kapsız ve toparlayıcı sütyen modellerinde kullanılmaktadır. Gelişen teknolojilerle birlikte Balen adı verilen çubuklar metal yerine hafif ve sert plastiklerden üretilmektedir.

Sütyen numaraları neye göre belirlenir?

Sütyen bedeni nasıl belirlenir? Sütyen ölçüsü her zaman iki parçadan oluşur: Göğüs altı çevresi ve göğüs ölçüleri. Göğüs altı çevresi santimetre cinsinden ölçülür. ... Harfler ise kup olarak adlandırılan göğüs büyüklüğünü belirler.

Maximizer sütyen ne demek?

Eper maximizer tarzı içi dolgulu sütyenler kullanılırsa, göğüsler olduğundan bir beden büyük gözükür ancak doğal görünümden uzaklaşmamak için göğüsleri sadece bir beden büyük gösteren modeller giyilmelidir. ... Bu tip sütyenlerin dolguları, günümüzde sıvı, hava ya da pamuk gibi çeşitli malzemelerle oluşturulmaktadır.

Bralet sütyen ne işe yarar?

Büstiyer tipinde olan bralet sütyenler aynı zamanda tek başına da pantolon ve şortların üzerine kombinlenerek yaz aylarında rahat bir görünüm sağlayabilmektedir. ... Likralı olan çeşitler hem hafif hem de oldukça rahat olduklarından kişide yok hissi yaratıp özellikle sıcak havalarda rahat edilmesini sağlamaktadır.

Braletle ne giyilir?

Günlük ve sinirli bir kıyafet için bir tişörtün üzerine bralet giymeyi dene. Çağdaş, şık ve rahat bir görünüm için bir gömleğin üzerine veya şeffaf bir gömleğin altına bralet giyin. Cesur bir kıyafet için, en üste gidin ve bir ceketin altına bir bralet giyin.