80 B sütyen Kaç Beden?

İçindekiler:

  1. 80 B sütyen Kaç Beden?
  2. 90 B ne demek?
  3. Sütyen ölçüsü ABC ne demek?
  4. Sutyende Balen ne demek?
  5. Toparlayıcı sütyeni kimler kullanmalı?
  6. Boş kap sütyen ne demek?
  7. Feel Free sütyen ne demek?
  8. Tişört sütyen nedir?
  9. Soft Cup ne demek?
  10. Full Cup ne demek?
  11. Basic Sütyen nedir?

80 B sütyen Kaç Beden?

Sütyen Ölçüleri
Göğüs altı ölçüsü (cm)Kup ölçüsü (cm)
TürkYabancıB
803694-96
853899-101
9040104-106

90 B ne demek?

Beden ve göğüs ölçüsü eşit oranda büyükse: B CUP. (Örneğin; Göğüs 90, beden ölçüsü 85 olduğunda "90 B" sütyen verilir.) Beden ölçüsünün göğüs ölçüsünden 1 beden darsa: C CUP. (Örneğin; Göğüs 90, beden ölçüsü 85 olduğunda "85 C" sütyen verilir.)

Sütyen ölçüsü ABC ne demek?

eli doldurmuyor yani. a-b-c-d diye giden kup ölçülerinde a en küçük d en büyük meme demek.

Sutyende Balen ne demek?

Balen denilen malzeme, bazı sütyenlerin alt kısmına yerleştirilen, kumaşın içine gizlenen demir veya plastikten üretilmiş yay biçimindeki çubuklardır. Kullanılan malzeme ne olursa olsun genellikle beyaz renktedir. Faydaları: Sütyenin uzun vadede kullanılması için sıklıkla demir çubuklu olanları tercih etmelisiniz.

Toparlayıcı sütyeni kimler kullanmalı?

Büyük göğüslü bayanlar göğüs küçültücü, toparlayıcı sütyen veya minimizer dediğimiz sütyen modelleri tercih edebilirler. Toparlayıcı sütyen modelleri göğüsleri derler toparlar, ayrıca göğüslerin sarkmasını önler. Ayrıca büyük göğüslü bayanların kullanmaları gereken askı tipi kalın askılardır.

Boş kap sütyen ne demek?

Dışındaki ince süngerli kaplar göğüsleri kaplamaya devam eder ama iç kısmında yukarı iten dolgu malzemesi bulunmaz. Bu sütyen türü orta büyüklükte göğüs ölçüsüne sahip bayanlar için uygundur. Desteksiz sütyenler, dolgusuz sütyen ya da boş kap sütyen olarak da adlandırılır.

Feel Free sütyen ne demek?

Feel Free Sütyen, lifting etkisi sayesinde göğüslerine daha dik ve estetik bir duruş verir. Dikişsiz üretilen ve kamufle kopçalara sahip olan Feel Free Sütyen, pürüzsüz yüzeyi ile sade bir şıklık sunar. Feel Free Sütyen'in rahatsız etmeyen, yumuşak ve tene uyumlu kumaşı her koşulda özgürce hareket etmene olanak verir.

Tişört sütyen nedir?

Bir tişört sütyeni tipik olarak bir tür dikişsiz, kalıplanmış fincan sütyendir. ... Tişört sütyenleri sadece dar tişörtler giymek için değil, gardırobunuzdaki herhangi bir giysi ile giymenin kusursuzluğu ve çok yönlülüğü açısından da popülerdir.

Soft Cup ne demek?

Soft cup sütyenler, rahat olmaları nedeniyle tercih eden modellerden biri. Dikiş izi ve tel desteği olmayan bu sütyenler rahat olmaları sebebiyle çoğunlukla uyku sırasında tercih ediliyor. Tişört sütyeni, en sık giyilen modellerden biridir.

Full Cup ne demek?

Full cup sütyen Göğüslerin tamamını kaplayan ve hem cup'ları hem de kayışlarıyla kusursuz bir destek sağlayan bu sütyen modeli özellikle büyük göğüslü kadınlar için idealdir.

Basic Sütyen nedir?

Basic sütyenler kadınların en çok kullandığı sütyen modellerinden. Kıyafetlerin içinden İz yapmayan ve belli olmayan yapısı kadınların kullanımını kolaylaştırıyor.