Ankara ilitam sınavları nerede yapılıyor?

İçindekiler:

  1. Ankara ilitam sınavları nerede yapılıyor?
  2. Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sınavları nerede yapılıyor?
  3. Ankara Üniversitesi Online Sınav Nasıl Yapılır?
  4. Ilitam kaç yıl okunuyor?
  5. Ilahiyat ilitam kaç sene?
  6. Ilitam mı daha iyi örgün mü?
  7. Islami ilimler fakültesini bitiren ne olur?

Ankara ilitam sınavları nerede yapılıyor?

Her dönem için 8 ders var. Sınav merkezleri Ankara,İstanbul,İzmir,Konya,Elazığ,Adana,Diyarbakır,Bursa,Erzurum,Samsun illerinde ve Almanya-Köln'de yapılır.

Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sınavları nerede yapılıyor?

Merkezimiz koordinatörlüğünde yürütülen uzaktan eğitim programlarının, yüz yüze yapılan final sınavlarının gerçekleştirildiği sınav merkezleri ile ilgili olarak, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'ndan itibaren geçerli olmak üzere; Üniversitemiz Uzaktan Öğretim Komisyonu'nun kararı ile final sınavlarının Ankara, İstanbul, ...

Ankara Üniversitesi Online Sınav Nasıl Yapılır?

ankara.edu.tr” adresindeki sınav alanınıza tıklayınız. Açılan sayfada “Sınavı şimdi uygula” butonuna tıklayınız. “Uygulamayı başlat” butonuna tıklayınız. Doğru yanıtı tıklayarak seçiniz.

Ilitam kaç yıl okunuyor?

a) İLİTAM uzaktan eğitim programı, dört yarıyıllık (iki yıllık) bir lisans tamamlama programıdır. b) İLİTAM uzaktan eğitim programında ders geçme sistemi uygulanır. Programın birinci sınıf derslerinin en çok üçünden başarısız olan öğrenci ikinci sınıfın derslerini alır.

Ilahiyat ilitam kaç sene?

Programda eğitim/öğretim 4 yarıyıldan oluşmaktadır. Azami bitirme süresi 5 yıldır.

Ilitam mı daha iyi örgün mü?

Bu programda Arapça hazırlık sınıfı yoktur. Örgün eğitime göre sınırlı sayıda ders ve içerik aktarılabilmektedir. Başarı çoktan seçmeli testlerle ölçülebilmektedir.

Islami ilimler fakültesini bitiren ne olur?

İslami İlimler Bölümü Mezunu Ne İş Yapar? İslami İlimler bölümü mezunu bireyler eğitmenlik, diyanette memurluk, Kur'an öğreticisi, imam, vaiz ve daha birçok yapabilecekleri iş bulunmaktadır.