2121 nitelik kodu nedir?

İçindekiler:

  1. 2121 nitelik kodu nedir?
  2. KPSS 2049 kodu nedir?
  3. Ekpss derece ne demek?
  4. 4001 kodu ne anlama geliyor?
  5. 3013 nitelik kodu nedir?
  6. 3007 nitelik kodu nedir?
  7. 3217 nitelik kodu nedir?
  8. KPSS tercih yapabilmek için kaç puan almak gerekir?
  9. KPSS Önlisans ile hangi kurumlara girilebilir?
  10. Nasıl tercih yapılır?
  11. Öğretmen atama tercihleri nasıl yapılır?
  12. Öğretmen ilk atama tercihleri nasıl yapılır?
  13. Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri nasıl yapılır?
  14. Tercih dışı atanmak istiyorum ne demek?
  15. 2020 KPSS öğretmenlik tercihleri ne zaman?
  16. KPSS 2021 öğretmenlik tercihleri ne zaman?
  17. Eylülde öğretmen ataması olacak mı?

2121 nitelik kodu nedir?

Ortaöğretim kurumlarının Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi, Sekreterlik, Büro Hizmetleri, Yönetim ve Ticaret Sekreterliği, Hukuk Sekreterliği, Tıp Sekreterliği alanlarının birinden mezun olmak. 2121 NİTELİK KODU NEDİR? Ortaöğretim kurumlarının Mahalli İdareler alanından mezun olmak.

KPSS 2049 kodu nedir?

2049 nitelik kodu adayların hangi bölüm ve programdan mezun olmaları gerektiğini ifade etmektedir. 2049 nitelik kodu bulunan kadrolara başvuru yapmak isteyen adaylar "Ortaöğretim Kurumlarının İmam Hatip Alanı ve Dallarından mezun olmak." Durumundadırlar.

Ekpss derece ne demek?

Memuriyette 1-15 arası dereceler bulunmaktadır. En düşük derece 15 ve en yüksek derece 1'dir. Her üç yılda bir derece verilerek derece yükselmesi yapılır. Derece yükseldikçe maaş ve diğer özlük hakları da değişir. (ancak bu görev esnasında yükselme için geçerlidir.)

4001 kodu ne anlama geliyor?

4001 nitelik kodu lisans programından yani en az 4 yıllık üniversite bölümünden mezun olma anlamına gelmektedir. Örneğin; lisans programından mezun olmuş birisi kendi alanı ile alakalı bir alana atanamamışsa 4001 nitelik kodunu taşıyan herhangi bir seçeneğe alanının önemi olmaksızın başvurabilir.

3013 nitelik kodu nedir?

Adalet önlisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olmak. ... Ağız Diş Sağlığı, Ağız ve Diş Sağlığı, Diş Hekimliği-Hijyen, Diş Teknik Sekreterliği önlisans programlarının birinden mezun olmak. 3013. Diş Protez, Diş Protez Teknikerliği, Diş Protez Teknolojisi önlisans programından mezun olmak.

3007 nitelik kodu nedir?

3007 Nitelik Kodu kpss ile normal memur olarak tercih yapabilecek bir nitelik kodudur. 3007 Nitelik Kodu ”Anestezi, Anestezi Teknikerliği önlisans programından mezun olmak..” alım yapmaktadır.

3217 nitelik kodu nedir?

3217-6506 Nitelik kodları önlisans mezunları için aranmaktadır. Detaylı bilgi aşağıdaki tabloda verilmiştir. Ulaştırma, Karayolu Ulaşımı ve Trafik, Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.

KPSS tercih yapabilmek için kaç puan almak gerekir?

KPSS baraj puanları kurumlara göre değişmektedir. KPSS tercih yapabilmek için ÖSYM tarafından belirlenen baraj puanı 60'tır. Puanın düşük olması tercih yapmaya engel değil fakat açılan kadroların az olması nedeniyle yüksek puan alan adayların yerleştirilme olasılığı daha yüksektir.

KPSS Önlisans ile hangi kurumlara girilebilir?

Bu kamu kurumları , Zabıta ve İcra katibi, infaz koruma memuru, düz memur, mübaşir, şoför, zabıta memuru, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, hizmetli, destek personeli, aşçı, temizlik personeli, büro memuru, danışma memuru gibi kadrolara memur alımları yapılmaktadır.

Nasıl tercih yapılır?

Adaylar tercihlerini, T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile tercih süresi içinde ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak yapacaklar ve tercihlerini, internet üzerinden elektronik ortamda göndererek tercih bildirimini tamamlayacak.

Öğretmen atama tercihleri nasıl yapılır?

TERCİHLER NASIL YAPILACAK? Sözlü sınavda 60 ve üzerinde puan alan adaylar, en fazla 40 (kırk) eğitim kurumunu elektronik ortamda tercih edebilecektir. Tercihler, aynı il ve/veya farklı illerde bulunan eğitim kurumları arasından istenilen öncelikte yapılabilecektir.

Öğretmen ilk atama tercihleri nasıl yapılır?

ÖĞRETMEN ATAMA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 1.Sözleşmeli öğretmenlik için yapılacak sözlü sınava davet edilmek üzere yapılacak ön başvurular, Ek-4 Takvim'de belirtilen süre içerisinde “ilkatama.meb.gov.tr” adresinden Elektronik Ön Başvuru Formu doldurmak suretiyle yapılacaktır.

Sözleşmeli öğretmenlik atama tercihleri nasıl yapılır?

Adaylar, kurum tercihlerini 28 - 31 Ağustos 2020 tarihleri arasında e- Devlet üzerinden yapabilecekler. Sonuçlar, 1 Eylül 2020 tarihinde yine http://turkiye.gov.tr'den açıklanacak.

Tercih dışı atanmak istiyorum ne demek?

Tercihlerim dışındaki eğitim kurumlarına atanmak istiyorum.? seçeneğini işaretlemesi durumudur. Adaylar, kendi özel durumlarına göre şekillendirerek 25 adet tercih yapmaktadır. Bu tercihlerin hepsi sıralama olarak daha öndeki adaylar tarafından tercih edilerek doldu ise adayın 26.

2020 KPSS öğretmenlik tercihleri ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın takvimine göre atama tercihleri 31 Ağustos 2020 tarihleri ile 4 Eylül 2020 tarihleri arasında alınacak.

KPSS 2021 öğretmenlik tercihleri ne zaman?

MEB'in internet sitesinden 2021 yılı 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı takvimi ve kontenjanları açıklandı. Buna göre, ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri 15-26 Mart'ta, adayların sözlü sınava alınacakları sınav merkezlerinin ilanı ise 3 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Eylülde öğretmen ataması olacak mı?

20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI Sözleşme öğretmen atama takvimi şöyle: 1-6 Eylül tarihleri arasında adaylar tercihlerini yapacak, 8 Eylül'de sonuçlar ilan edilecek. Sözlü sınav merkezleri 3 Mayıs'ta ilan edilecek. Sözlü sınav 17 Mayıs ile 6 Haziran arasında yapılacak.