Handikaplı maç sonucu 2 0 ne demek?

İçindekiler:

  1. Handikaplı maç sonucu 2 0 ne demek?
  2. HND MS 1-0 ne demek?
  3. 1 0 çifte şans ne demek?
  4. Çifte Şans 1 ve 0 ne demek?
  5. Iddaa'da 2 ve alt ne demek?

Handikaplı maç sonucu 2 0 ne demek?

2:0 Handikap HMS-X tercihinin kazanması için Deplasman Takımın 2 gol farkla kazanması gerekir. HMS-2 tercihinin kazanması için Deplasman Takımın 3 gol farkla kazanması gerekir. Futbol handikap, programda ayrı maç kodu ile ayrı bir satırda yer almaktadır.

HND MS 1-0 ne demek?

Peki handikap 0 ne demek? Handikap verilen takım ile diğer takım arasındaki mücadelenin gerçek skor olarak değil de handikaplı skor ile berabere bitmesidir. Mesela Schalke ile Borussia Dortmund mücadeleninde Schalke'ye 1 handikap verilmiş. Başka bir deyişle maça 1-0 önde başlıyor.

1 0 çifte şans ne demek?

Fenerbahçe ve Galatasaray maçında Fenerbahçe'nin kaybetmeyeceğini düşünüyorsanız maç sonu bölümünde hem 0'ı hem de 1'i işaretlemeniz gerekiyor. Daha sonra kutucukların en altında bulunan ÇŞ kutucuğuna da işaret koymanız gerekir. Bu 3 kutucuğu işaretlediğinizde çifte şans bahsini kullanarak kuponunuzu yapmış olursunuz.

Çifte Şans 1 ve 0 ne demek?

Çifte Şans”, kazanma şansını artırırken, kupon bedelini sabit tutmaya yarayan bir özelliktir. İlk Yarı Çifte Şans Oyunu Nasıl Oynanır? Kuponda, İlk Yarı Sonucu Alanı'ndaki 1,0 veya 2 tercihlerinden iki tanesi seçildikten sonra Çifte Şans “Ç” kutucuğu işaretlenerek oynanır.

Iddaa'da 2 ve alt ne demek?

Ms 0 ve 2.