TSI zaman ne demek?

İçindekiler:

  1. TSI zaman ne demek?
  2. TSI ACT ne demek?
  3. TSI ne demek Benzinlimi?
  4. TSI motora LPG olur mu?
  5. TSI nedir tıp?
  6. 10 TSI ne demek?

TSI zaman ne demek?

TSI, "Türkiye saati ile" demektir. Yani sizin saatiniz 21:00 (Akşam 9) olduğunda ETS 2 indirimi bitmiş olacak. Yaklaşık 7 saatiniz var.

TSI ACT ne demek?

ACT de hem bu kısıtlamalara uyum sağlamak hem de tasarruflu bir benzinli motor üretmek için başvurulan bir teknoloji. Aktif Silindir Teknolojisi adı verilen bu sistem, yeni nesil Volkswagen araçlarda 1.

TSI ne demek Benzinlimi?

TSI motorlar herkesin dikkatini çeken motor çeşitleridir. TSI motorlu araçlarda hangi yakıtın kullanıldığı merak ediliyor. TSI motora sahip araçlarda yakıt olarak benzin kullanılıyor. TSI motorlu araçlar her zaman benzinli araçlar olarak bilinir.

TSI motora LPG olur mu?

Tsi motorlarda karma ve likit lpg sistemleri sorunsuz şekilde kullanılabilmektedir.

TSI nedir tıp?

Burada, kişinin bağışıklık sistemi tiroid stimulan immunglobulin (TSI) olarak adlandırılan bir protein üretmektedir. TSH gibi, TSI da tiroid bezini uyararak büyümesine ve guatr meydana gelmesine neden olur. Ayrıca TSI, tiroid bezini aşırı tiroid hormonu üretimi açısından da uyarır (hipertiroidiye neden olur).

10 TSI ne demek?

TSI açılım olarak; Turbo Stratified Injection olarak geçer. Yani, türkçeleşmiş yazılımı ile; Turbo Kademeli Enjeksiyon denilir. Yani kısacası bu motorun en temel iki özelliği; Turbolu olması ve direkt enjeksiyona sahip olması.