BKM ödeme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. BKM ödeme nasıl yapılır?
  2. BKM ACS nedir?
  3. Kitapseç kapıda ödeme seçeneği var mı?
  4. BKM kitap hangi kargo ile çalışıyor?
  5. BKM kitap siparişi kaç günde gelir?
  6. D&R hangi kargo ile çalışıyor?
  7. Yurtiçi Kargo Transfer sürecinde ne demek?

BKM ödeme nasıl yapılır?

BKM Expresshttps://bkmexpress.com.trhttps://bkmexpress.com.tr

  1. Önbellek
  2. Benzer

BKM ACS nedir?

Bankalararası Kart Merkezi A.Ş. ... (BKM) (https://bkm.com.tr/) kartlı ödemelere ilişkin ortak sorunlara çözüm bulmak, ülkemizdeki banka ve kredi kartları kural ve standartlarını geliştirmek amacıyla 1990 yılında kurulmuştur.

Kitapseç kapıda ödeme seçeneği var mı?

1000 TL'ye kadar olan siparişlerinizde kapıda ödeme seçeneğimizden faydalanabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneği ile sipariş verebilmeniz için üyelik hesabı oluşturmanız ve adrese teslimat seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.

BKM kitap hangi kargo ile çalışıyor?

BKM kitap bildiği üzere gönderileri için PTT kargo ile anlaşma yapmıştır. Bu anlaşmadan dolayı, sipariş ve gönderi numaranızla takibi; https://gonderitakip.ptt.gov.tr/ adresinden kolayca yapabilirsiniz.

BKM kitap siparişi kaç günde gelir?

Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti. ya uzaklığına göre de kargo şirketi yaklaşık olarak 1-3 gün içerisinde siparişinizi size ulaştıracaktır. Stoklarımızda olmayan ürünlerin tedarik edilme süreleri yayınevlerine göre farklılık göstermektedir.

D&R hangi kargo ile çalışıyor?

İade ürünlerimi tarafınıza nasıl gönderebilirim? Kitap, müzik, DVD, plaklar ve diğer ürünler için ise Yurtiçikargo gönderi kodu ve ve W ile başlayan dr.com.tr sipariş koduyla birlikte karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz. Ürünleri sadece anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo ile göndermeniz gerekmektedir.

Yurtiçi Kargo Transfer sürecinde ne demek?

Ürün transfer sürecinde demek kargonuzun hala yolda olduğu anlamına gelir. Tüm kargolarda transfer sürecinde denildiği zaman anlamamız gereken ürünün henüz daha yolda olduğudur. Yani ürününüz size daha teslim edilmemiştir.