Angelina Jolie kiminle evlendi?

İçindekiler:

  1. Angelina Jolie kiminle evlendi?
  2. Angelina Jolie ne kanseri oldu?
  3. Brad Pitt Çine girmesi neden yasak?
  4. Angelina Jolie eşi kimdir?
  5. Angelina Jolie ne zaman doğdu?
  6. Angelina Jolie Billy Bob neden ayrıldı?
  7. Angelina jolie evi nerede?

Angelina Jolie kiminle evlendi?

Brad Pitte. 2014–2019

Angelina Jolie ne kanseri oldu?

Angelina Jolie meme kanseri riski. Angelina Jolie 2013 yılında her iki memesini ve 2015'in başlarında da yumurtalıklarını aldırdı. Çünkü yaptırdığı BRCA1 adlı genetik test %87 oranında meme kanseri ve %50 oranında yumurtalık (over) kanseri riski taşıdığını gösteriyordu.

Brad Pitt Çine girmesi neden yasak?

Brad Pitt, kariyerinin henüz başlarında o dönem yıldızı parlayan ve Friends dizisindeki performansıyla gönlümüzde taht kuran Jennifer Aniston ile 1999 yılında menajerlerinin ayarladığı bir kör randevuda tanışmış. Usta aktörün, kült olan Tibet'te 7 yıl filminden dolayı 20 sene boyunca Çin'e girmesi yasaklandı.

Angelina Jolie eşi kimdir?

Brad Pitte. 2014–2019

Angelina Jolie ne zaman doğdu?

4 Haziran 1975 (45 yıl yaşında)

Angelina Jolie Billy Bob neden ayrıldı?

Ünlü oyuncu, Maddox'u evlat edindikten sonra çocuğunun geleceğinin daha önemli olduğu gerekçesiyle Billy Bob Thornton'u terk etmişti. ... Angelina Jolie, Maddox'u evlat edindikten sonra anneliğin hayatındaki en büyük rol olduğunu fark etti.

Angelina jolie evi nerede?

Angelina Jolie, Kaliforniya'da ev kiraladı! Brad Pitt'e boşanma davası açtıktan sonra Malibu'ya taşınan Angelina Jolie, oradan da ayrılarak altı çocuğuyla Kaliforniya'da ev kiraladı.