Calcımax D3 nedir ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Calcımax D3 nedir ne ise yarar?
  2. Kalsiyum nedir ne işe yarar?
  3. Modet TB nedir?
  4. Procto Glyvenol krem ne işe yarar?
  5. Ecopirin ne icin kullanilir yan etkileri?

Calcımax D3 nedir ne ise yarar?

CALCIMAX®–D3, kalsiyum ve D vitamini eksikliği ispatlanan veya yüksek risk taşıdığı belirlenen bazı hastalarda kemik erimesi hastalığı (osteoporoz) tedavilerine ek olarak kullanılır. Bununla birlikte, yaşlılarda normal diyetle birlikte kalsiyum ve D vitamini eksikliğinin düzeltilmesinde kullanılır.

Kalsiyum nedir ne işe yarar?

Kalsiyum, vücudumuzda en çok bulunan minerallerden biri… Kemik ve diş sağlığının korunmasında öne çıksa da, kas kasılması, sinir iletimi ve kanın pıhtılaşmasında da önemli bir rol üstleniyor. Son yıllarda yapılan çalışmalar, kalsiyumun çeşitli mekanizmalarla fazla kilolardan kurtulmaya da yardımcı olduğunu gösteriyor.

Modet TB nedir?

Her kapsül etkin madde olarak kalsiyum dobesilat içerir. Küçük damarlardaki dolaşım bozukluklarında (özellikle şeker hastalığına bağlı göz damarlarındaki bozukluklarda), bacaklarda ağrı, kramp ve tembellikle seyreden damar dolaşım bozukluklarında ve ayrıca hemoroidal bozukluklarda kullanılır.

Procto Glyvenol krem ne işe yarar?

PROCTO-GLYVENOL, dış ve iç hemoroidlerin (rektal/anal bölgede ağrı, kaşıntı ve acıya neden olan damar şişliği) tedavisinde kullanılır. anesteziktir. PROCTO-GLYVENOL ile tedaviniz sırasında anal bölgenin temizliğine dikkat ediniz.

Ecopirin ne icin kullanilir yan etkileri?

Yaygın: Mide yanması, mide bulantısı, kusma, karın ağrısı ve ishal Gastrointestinal kanaldan az miktarda kan kaybı (mikro hemoraj) Yaygın olmayan: Çok seyrek vakalarda perforasyona yol açabilecek yaygın olmayan gastrointestinal ülserler, gastrointestinal kanama (uzun süreli ECOPİRİN 100 mg kullanımı, gastrointestinal ...