C vitamini her gün kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. C vitamini her gün kullanılır mı?
  2. Niacinamide ve C vitamini birlikte kullanılır mi?
  3. The Ordinary hangi ülkenin markası?
  4. The Ordinary niacinamide 10 Zinc 1 Nedir?
  5. Niacinamide serum nedir?

C vitamini her gün kullanılır mı?

C vitamini (veya tıbbi adıyla askorbik asit) suda eriyen bir vitamin türüdür. Yani vücudumuzda depolanamaz ve fazlası ter, idrarla birlikte vücuttan atılır. Bu nedenle her gün yeniden alınması gerekir. Günlük alınması gereken C vitamini miktarı genellikle kadınlarda 75 mg, erkeklerde de 90 mg'dır.

Niacinamide ve C vitamini birlikte kullanılır mi?

Sadece C vitamini serumu ile birlikte niacinamide kullanımına dikkat etmelisiniz. Niacinamide, C vitamini ile karıştırıldığında niacin'e dönüşüyor. Niacin cilt için zararlı olmamasına rağmen kısa süreli kızarıklığa ve cilt hassasiyetine neden olabiliyor.

The Ordinary hangi ülkenin markası?

The Ordinary, Kanada merkezli Deciem kuruluşunun bir markasıdır. Türkiye dahil olmak üzere pek çok ülkede faaliyet gösteren marka, özellikle cilt bakım ürünleriyle ilgilenenler tarafından bilinir.

The Ordinary niacinamide 10 Zinc 1 Nedir?

Ürün Açıklaması Lekeler, tıkanıklıklar ve aşırı sebum üretimiyle mücadele etmek için bir serum. Ultra yüksek konsantrasyonlu bir formülde en etkili kusurla mücadele bileşenlerinden ikisini kullanan bu hafif, sıvı serum, hem gelecekteki kırılmaları hem de mevcut kusurların görünümünü azaltmak için çalışır.

Niacinamide serum nedir?

Niasinamid aslında vitamin B3'ün niacin ve niacinamide formuna verilen ismidir. Suda çözünebilen B vitamini formu olan niacinamide diğer adıyla cilt bakım içeriklerinde nikotinik asit olarak da biliniyor. Niasinamid vitamini doğal besinlerden alınabilir veya harici olarak krem ve serumlarla cildine uygulayabilirsin.