Alex de Souza hangi takımı tutuyor?

İçindekiler:

  1. Alex de Souza hangi takımı tutuyor?
  2. Alex hangi takımın teknik direktörü?
  3. Alex De Souza teknik direktör olabilir mi?
  4. Alex De Souza teknik direktör oldu mu?
  5. Alex De Souza Fenerbahçe de kaç gol attı?
  6. Lefter in kabri nerede?

Alex de Souza hangi takımı tutuyor?

Alexsandro de Souza, kısaca Alex (d. 14 Eylül 1977; Curitiba, Brezilya), orta saha mevkiinde oynayan Brezilyalı eski futbolcu. Brasileiro Série A ekiplerinden Coritiba'da ve Süper lig ekiplerinden Fenerbahçe'de 10 numaralı formayı giymiştir. Sao Paulo B takımını yönetmektedir.

Alex hangi takımın teknik direktörü?

Birçok Fenerbahçe taraftarının, sarı lacivertli ekipte teknik direktör olmasını istediği Brezilyalı isim, Twitter'da yaptığı paylaşımla heyecan yarattı. Alex de Souza, bir Fenerbahçe taraftarının Twitter'da kendisini Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak gösteren paylaşımına yanıt verdi.

Alex De Souza teknik direktör olabilir mi?

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, teknik direktörlük kariyerine başlıyor. Alex, ülkesi Brezilya ekiplerinden Sao Paulo'nun U20 takımı için anlşama aşamasına geldi. NTV Spor'un haberine göre Globo'da yayına katılan Alex, Brezilya ekiplerinden Sao Paulo'nun U20 takımının başına geçmek üzere.

Alex De Souza teknik direktör oldu mu?

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, antrenörlüğe ilk adımını resmen attı ve Brezilya'nın köklü ekiplerinden Sao Paulo'nun U20 Takımı'nın yeni teknik direktörü oldu. 43 yaşındaki futbol adamının yardımcılığını, Brezilya'nın efsane futsal teknik direktörü PC Oliveira yapacak.

Alex De Souza Fenerbahçe de kaç gol attı?

Fenerbahçe formasıyla toplam 340 maça çıkan Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, 170 gol kaydederken, bu sezon oynadığı toplam 10 maçta ise sadece 2 gol atabildi.

Lefter in kabri nerede?

Büyükada Rum Ortodoks Kabristanı, Türkiye