Çukurun yapımcısı kimdir?

İçindekiler:

  1. Çukurun yapımcısı kimdir?
  2. Çukurun aksiyon yönetmeni kim?
  3. Çukurun Yönetmeni nereli?
  4. Kerem Çatay kimdir nerelidir?
  5. Gökhan Horzum nereli?
  6. Damla Serim nereli?
  7. Koçovalıların evi nerede?
  8. Çukur Halil Ibrahim kim?
  9. Çukur Idris'in kardeşi kim?
  10. Çukur amca Cumali Koçovalı kimdir?
  11. Cumali Koçovalı amca kim?
  12. Cumali Koçovalı kim oynayacak?
  13. Çetin Tekindor çukurda mı?
  14. Çağatay Ulusoy çukurda mı?
  15. Çetin Tekindor şimdi ne yapıyor?
  16. Kulkan erdenet kim olacak?
  17. Çukur Kulkan boyu kaç?
  18. Kulkan erdenet kimin kardeşi?
  19. Genco Özak Kimdir boyu?

Çukurun yapımcısı kimdir?

ÇUKUR
KanalShow TV
YapımAy Yapım
YapımcıKerem Çatay,Pelin Diştaş
SenaryoGökhan Horzum
YönetmenSinan Öztürk

Çukurun aksiyon yönetmeni kim?

Çukur dizisinde canlandırdığı 'Kemal' karakteriyle tanıdığımız Uğur Yıldıran aynı zamanda dizinin aksiyon sahnelerinin yönetmenliğini de yapıyor. Çok iyi bir dansçı olan Yıldıran daha önce 'Filinta' dizisinin meşhur karakterlerinden "Garbis'i de canlandırmıştı.

Çukurun Yönetmeni nereli?

Türkiye'de birçok başarılı projede yer alan Sinan Öztürk, 25 Ocak 1980 yılında İzmir'in şirin bölgesi Urla'da dünyaya geldi.

Kerem Çatay kimdir nerelidir?

Diziler dışında Bi küçük Eylül meselesi ve Dedemin İnsanları isimli sinema filmlerininde ortak yapımcısı olan Kerem Çatay aslen Ankara'lıdır.

Gökhan Horzum nereli?

Türk sineması ve dizi sektöründe birçok yapımda senaristlik yapan Gökhan Horzum 7 Temmuz 1975 yılında Karaman'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi'nde tamamladıktan sonra İstanbul'a gelerek Marmara Üniversitesi İ. İ. B.F İng.

Damla Serim nereli?

Çerkes kökenli oyuncu Damla Sönmez, 3 Mayıs 1987 tarihinde dünyaya geldi.Türk televizyonunda birçok yapımda yer alan Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman, 1 yıl da piyano dalında öğrenim gördü. St.

Koçovalıların evi nerede?

Çukur, İstanbul'un Balat semtinde çekilmektedir. Koçovalıların evi de İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat'ta çekilmektedir. Balat İstanbul'un Fatih ilçesinde Haliç kıyısında Ayvansaray ile Fener arasında bir semttir.

Çukur Halil Ibrahim kim?

Halil İbrahim Cengiz Erdenet'in büyük düşmanlarından birisidir. Çukur Halil İbrahim karakteri 100. bölümde Cengiz Erdenet'in düşmanı olarak lanse edildi.

Çukur Idris'in kardeşi kim?

Burası İdris'in abisi, Cumali Koçovalı'nın mezarı. Bizim deli fişek Cumali, amcasının ismini almış yani.

Çukur amca Cumali Koçovalı kimdir?

Çukur'un Cumali Amcası olarak ekrana gelen Müfit Kayacan 17 Ocak 1956'da Antalya'da doğan Müfit Kayacan, Adana Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde okudu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın kurucuları arasında yer alan usta oyuncu Müfit Kayacan, 25 yıl genel sanat yönetmenliği yaptı.

Cumali Koçovalı amca kim?

Cumali amca yani Müfit Kayacan Çukur dizisinin öne çıkan ismi oldu. Çukur dizisinde Cumali Koçovalı (amca) rolü ile yeni bir oyuncu dahil oldu. Sevilen dizinin oyuncuları ve konusu ilgi çekiyordu. Müfit Kayacan, Çukur dizisine Cumali amca karakteri ile katıldı.

Cumali Koçovalı kim oynayacak?

Dizinin büyük merakla beklenen yeni sezonunda Cumali'ye, son olarak yine Ay Yapım imzalı 'Şahsiyet'teki performansıyla büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Necip Memili hayat verecek. Yıllardır hapishanede olan ve aileden kimseyle görüşmeyen Cumali, tüm dengeleri değiştirecek.

Çetin Tekindor çukurda mı?

Çukur'a Çağatay Ulusoy Kulkan Erdenet ve Çetin Tekindor Amca Cumali rolüyle geliyor! Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur sezon sonu bombaları patlıyor. Yayınlandığı günler reyting rekorları kıran Çukur dizisi senaryo gereği 4.

Çağatay Ulusoy çukurda mı?

Çukur dizisi 5. sezonuyla beraber final yapacak. ... 31 Mayıs 2021 Çukur sezon final tarihi olarak belirlendi. Kulkan Erdenet karakterini Çağatay Ulusoy canlandıracak! Çukur dizisinde Kulkan Erdenet karakterini Çağatay Ulusoy canlandıracağı kesinleşti.

Çetin Tekindor şimdi ne yapıyor?

Çetin Tekindor, sinema ve dizi oyunculuğuna halen devam etmektedir. 2016 yılında İçerde adlı dizide rol almıştır.

Kulkan erdenet kim olacak?

Kulkan Erdenet'i canlandıracak isim Mert Yazıcıoğlu olacağı iddia edilmeye başlandı. Peki Mert Yazıcıoğlu kimdir? İşte tüm detaylar...

Çukur Kulkan boyu kaç?

Oyuncu Genco Özak'ın boyu 184 cm'dir. 79 kilo olan Genco Özak yay burcudur.

Kulkan erdenet kimin kardeşi?

Cengiz Erdenet'in küçük oğlu ve Nejat İşler'in canlandırdığı Çağatay erdenet'in küçük kardeşi Kulkan Erdenet izleyicilerin dikkatini çektiği kadar bol bol araştırılıyor da.

Genco Özak Kimdir boyu?

Star Tv ekranlarında yayınlanan Söz dizisinde Selim Hayroviç karakterine hayat verdi. Genco Özak, 1.