Online açıköğretim sınavı nasıl olacak?

İçindekiler:

  1. Online açıköğretim sınavı nasıl olacak?
  2. Auzef sınav geçme notu kaç?
  3. Auzef sınavları her ilde yapılıyor mu?
  4. Auzef final sınavları online mı?
  5. Açık Öğretim kitapları nasıl temin edilir?
  6. Auzef ders alma nasil yapilir?

Online açıköğretim sınavı nasıl olacak?

AÖF VİZE SINAVINA NASIL GİRİLİR? Sınava esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-devlet şifreniz ya da öğrenci şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Sınavda her ders için 30 soru ve 40 dakika süre olacaktır.

Auzef sınav geçme notu kaç?

AUZEF DERS GEÇME NOTU KAÇ? Öğrencilerin, yarıyıl/yıl içi etkinlik notlarına bakılmaksızın bir dersten koşullu veyadoğrudan geçebilmeleri için açıköğretim programlarında yarıyıl/yılsonu sınavından 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 40 (kırk), uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 (elli) puan almaları gerekir.

Auzef sınavları her ilde yapılıyor mu?

check 2019-2020 Güz Dönemi sınavları 81 ilde bulunan (89 merkez) sınav merkezlerinde gerçekleştirilecektir. ... check Fakültemize 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında kayıt olan öğrencilerimiz sınav yeri tercihi yapmazsa MERNİS bilgileri dikkate alınarak sınav merkezleri belirlenecektir.

Auzef final sınavları online mı?

2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılı güz yarıyılında AUZEF Ara (Vize), Bitirme (Final) ve Telafi (Bütünleme) Sınavları çevrim içi (Online) olarak gerçekleştirilecektir.

Açık Öğretim kitapları nasıl temin edilir?

Öğrenciler derslere ait materyallere öğrenim Yönetim Sistemi (LMS)'den çevrimiçi (online) olarak ulaşabilirler. Aynı zamanda Fakültemiz Online Kitap Satış modülü üzerinden ücreti karşılığında basılı ders kitaplarını temin edebilirler.

Auzef ders alma nasil yapilir?

AUZEF Ders ekleme bırakma işlemi nasıl yapılır? AKSİS sistemine kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaparak Öğrenim Bilgileri sekmesinden Dönem Dersleri ve Sınavları butonuna tıklayarak bu dönem tarafınıza seçilmiş dersleri görebilirsiniz.