Online check-in Turkish Airlines nedir?

İçindekiler:

  1. Online check-in Turkish Airlines nedir?
  2. Online check-in nedir ne zaman yapılır?
  3. Online check-in işlemi nasıl yapılır?
  4. THY check in uçuştan ne kadar önce yapılmalı?

Online check-in Turkish Airlines nedir?

Online check-in, biletlenmiş rezervasyonu olan tüm yolcularımızın havalimanına gelmeden, internet üzerinden check-in yapabilmelerini sağlayan hizmettir.

Online check-in nedir ne zaman yapılır?

Web sitemiz, Çağrı Merkezimiz, acentelerimiz ve havalimanı satış ofislerimizden satın aldığınız biletlerinize en erken 2 gün öncesinden, en geç uçuşunuza iç hatlarda 45 dakika, dış hatlarda ise 60 dakika kalana kadar flypgs.com veya mobil uygulamalar üzerinden check-in yapabilirsiniz.

Online check-in işlemi nasıl yapılır?

Online check-in yapmak için internetten biletinizi aldığınız havayolunun web sitesine giriyor ve “online check-in” sekmesini tıklıyorsunuz. Açılan kutuya PNR kodunuzu(rezervasyon numarası) ve ad-soyad bilgilerinizi giriyorsunuz. Şirket koltuk seçimine izin veriyorsa koltuğunuzu seçip işleminizi tamamlıyorsunuz.

THY check in uçuştan ne kadar önce yapılmalı?

Online check-in işleminizi önceden yaptığınızda, havalimanında biniş kartınızı almak ve bagajlarınızı teslim etmek için check-in bankolarına başvurabilirsiniz. Uçağın kalkış saatinden dış hat seferleri için 75 dakika, iç hat seferleri için 60 dakika öncesine kadar bu işlemleri tamamlamış olmanız gerektiğini belirtelim.