Böcürt ne demek?

İçindekiler:

  1. Böcürt ne demek?
  2. Harry Potter ne zaman doğdu?
  3. Daniel Radcliffe hangi ülkede?
  4. Harry Potter evlendi mi?
  5. Tom Felton evli mi?
  6. Emma Watson hangi şehirde yaşıyor?

Böcürt ne demek?

Böcürt, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filminde geçen ve karşısındaki kişinin en çok korktuğu şeye dönüşebilme özelliğine sahip olan yaratık. Böcürt'leri yenmek için en çok korktuğunuz şeyin komik bir halini düşünmeniz ve ""Riddikulus"" demeniz gerekir.

Harry Potter ne zaman doğdu?

31 Temmuz 1980

Daniel Radcliffe hangi ülkede?

Daniel Jacob Radcliffe,23 Temmuz 1989, Londra, Harry Potter filmlerinde canlandırdığı başkarakter Harry Potter rolüyle tanınan İngiliz oyuncu. Daniel Radcliffe, Fulham Londra'da doğdu ve büyüdü.

Harry Potter evlendi mi?

Harry Potter 19 yıl sonra Ginny Weasley ile evlenmiştir. James Sirius, Albus Severus ve Lily Luna adında 3 çocukları olmuştur.

Tom Felton evli mi?

Thomas Andrew Felton (d. 22 Eylül 1987; Kensington, Londra), İngiliz oyuncu. Harry Potter adlı film serisinde, Draco Malfoy karakteriyle dünyaca tanınmıştır. Harry Potter adlı kitap serisinden uyarlama olan filmlerin hepsinde oynamıştır....
Tom Felton
EvlilikYok
Resmî sitetomfelton.com

Emma Watson hangi şehirde yaşıyor?

Emma Watson, her ikisi de İngiliz avukat olan Jacqueline Luesby ve Chris Watson'ın kızı olarak Paris, Fransa'da doğdu. Watson'ın büyükannelerinden biri Fransız'dır. 5 yaşına kadar Paris'te yaşadı. Anne ve babasının boşanmalarının ardından, annesi ve erkek kardeşiyle birlikte Oxfordshire'a taşındı.