Kutudaki deterjan kokusu nasıl giderilir?

İçindekiler:

  1. Kutudaki deterjan kokusu nasıl giderilir?
  2. Bulaşık makinesi deterjan kokusu nasıl giderilir?
  3. Saklama kabından deterjan kokusu nasıl giderilir?
  4. Silikondan deterjan kokusu nasıl giderilir?

Kutudaki deterjan kokusu nasıl giderilir?

Sıvı deterjan ile bir miktar su ekleyip çalkalayınız. Hem koku hem de kalıntıların gittiğini göreceksiniz. - Çamaşır suyu koyup yaklaşık bir saat bekletiniz. Beklettikten sonra su ile iyice yıkayarak çamaşır suyundan arınmasını sağlayınız.

Bulaşık makinesi deterjan kokusu nasıl giderilir?

Sirke ve Limon ile Deterjan Kokusu Çözümü Tencerenizi elinizde ya da makinenizde yıkadıktan sonra deterjan kokusu alırsanız muhakkak üzerinden bir kez durulamalısınız. Duruladığınız halde koku devam ediyorsa bu durumda yapmanız gereken sirke ve limondan faydalanmaktır.

Saklama kabından deterjan kokusu nasıl giderilir?

Kokuda eser kalmayacak. Çamaşır suyu yöntemi: Plastik kabın içine çamaşır suyu koyun. 1 saat bekletin.Daha sonra kabı iyice durulayın. Özel karışım: Karbonat, sirke ve limon tuzunu plastik kaba alın. 1 saat beklettikten sonra kabı yıkayın ve kurutun.

Silikondan deterjan kokusu nasıl giderilir?

Gıda sınıfı silikon tatsız ve kokusuz bir ham maddedir. Ancak bazen ürünlerin uzun süre ambalaj içerisinde beklemesi nedeniyle havasızlık kaynaklı koku oluşumları meydana gelebilir. Oluşan kokunun giderilmesi için, ürünü limon ya da beyaz sirke ile ovalayıp 20 dakika beklettikten sonra sıcak su ile durulayabilirsiniz.