Aydos piknik alanında mangal yapılıyor mu?

İçindekiler:

  1. Aydos piknik alanında mangal yapılıyor mu?
  2. Aydos Ormanı giriş ücretli mi?
  3. Aydos golu acik mi?
  4. Aydosta neler yapılır?
  5. Aydos Tepesi nde ne yapılır?

Aydos piknik alanında mangal yapılıyor mu?

Aydos Mesire Alanı'na gelen vatandaşların ateş yakamayacaklarını ama bu alanda spor, yürüyüş ve ateşsiz piknik yapabileceklerini dile getiren Şahin, şöyle konuştu: "Bu alanlardaki kontrol, teftiş ve tedbirlerimizi, mevcut personelimizle gerçekleştirmekteyiz.

Aydos Ormanı giriş ücretli mi?

Aydos Ormanı giriş ücretleri, farklılık gösterebilmektedir. Öğrenci 4 TL, yaya bisiklet 8 TL, akülü araç 9 TL, ATV 12 TL, motosiklet 14 TL, otomobil 22 TL, minibüs 60 TL, midibüs 90 TL ve otobüs 160 TL'dir.

Aydos golu acik mi?

Aydos Ormanı için herhangi bir açılış ya da kapanış saati yok.

Aydosta neler yapılır?

Aydos Mesire Yeri Mangal Alanları Aydos Ormanı'nın göl kenarındaki mesire yerinde piknik yapılabiliyor. Dilerseniz olta takımlarınızı da yanınıza alarak burada balık tutmayı da deneyebilirsiniz. Kendi mangalınız ile gidebileceğiniz kendin pişir kendin ye mekanlarından yiyeceklerinizi de temin edebiliyorsunuz.

Aydos Tepesi nde ne yapılır?

Huzur dolu bir ortamı olan Aydos Tepesi'nde mesire yerleri bulunur. Ormanın içinde kendi getirdiğiniz yiyeceklerle kahvaltı, piknik gibi etkinlikler yapabilirsiniz. Çevrede yürüyüş parkurları bulunur. Bu alanda huzur dolu ve temiz hava içinde doğa yürüyüşleri ve doğa koşuları yapabilirsiniz.