Tam Kapanma da teknik servisler açık mı?

İçindekiler:

  1. Tam Kapanma da teknik servisler açık mı?
  2. Yasaklarda teknik servisler çalışıyor mu?
  3. Yasaklarda servisler çalışıyor mu?
  4. KVK hangi telefonlara bakıyor?
  5. Servis pazar günü açık mı?

Tam Kapanma da teknik servisler açık mı?

Bu bağlamda tam kapanmada yetkili servisler açık olurken teknik servislerin ise çalışacağı belirtildi.

Yasaklarda teknik servisler çalışıyor mu?

"Telekomünikasyon vb. kesintiye uğramaması gereken iletim ve altyapı sistemlerinin sürdürülmesi ve arızalarının giderilmesinde görevli olanlar ile servis hizmeti vermek üzere görevde olduklarını belgelemek şartı ile teknik servis çalışanları kısıtlamadan muaf olacak."

Yasaklarda servisler çalışıyor mu?

Yanında vergi levhası olan ve sigortası olan her servis hizmet verebilir. Bu şartları yerine getirdiği sürece ekstradan bir izin almaya gerek yoktur. ... Fakat hizmet verip vermemek tamamen o servise kalmış bir durumdur.

KVK hangi telefonlara bakıyor?

Cep telefonu servisi konusunda alanında uzman bir marka olan KVK, pek çok çeşitli markanın cep telefonu için servis hizmeti sunmaktadır. KVS servis noktalarına ulaşarak Samsung, Apple, Sony, HTC, ZTE, Huawei, Honor, Lenovo, Alcatel, Xiaomi, Asus gibi pek çok farklı markanın telefonlarını tamir ettirebilirsiniz.

Servis pazar günü açık mı?

Kafe, restoran ve lokantalar hafta içi ve cumartesi 07.00-21.00 arasında açık olacak ve masaya servis yapabilecek. Tüm gün sokağa çıkmanın yasak olduğu pazar günü ise kafe, restoran ve lokantalar 07.00-24.00 saatleri arasında çalışabilecek ve yalnızca paket servis yapılabilecek.