Nakit avans nedir Genç Kart?

İçindekiler:

  1. Nakit avans nedir Genç Kart?
  2. Nakit avans limiti ne kadar genç kart?
  3. Ziraat Genç Kart nakit avans ne kadar?
  4. Genç Kart nakit avans nasıl açılır?
  5. KYK nakit avans ne kadar?
  6. KYK nakit avans nasıl çekilir?

Nakit avans nedir Genç Kart?

Harçlık Avans, KYK'dan burs / öğrenim kredisi alan üniversite öğrencilerinin Bankkart Genç'lerine tanımlanan, hesabında para bulunmasa bile sadece alışverişlerde kullanabileceği kadar faizsiz / masrafsız bir alışveriş limitidir.

Nakit avans limiti ne kadar genç kart?

Üniversite Öğrencisiysen; Kartının limiti 2.000 TL'ye kadar belirlenir. Kart limitinin P'sine kadar Taksitli Nakit Avans ve Nakit Avans kullanabilirsin. Kartın için yıllık kart ücreti ödemezsin.

Ziraat Genç Kart nakit avans ne kadar?

Harçlık Avans, KYK'dan burs/öğrenim kredisi alan üniversite öğrencilerinin Bankkart Genç'lerine tanımlanan, hesabında para bulunmasa bile aylık 375 TL'ye kadar sadece alışverişlerde kullanabileceği faizsiz/masrafsız bir alışveriş limitidir.

Genç Kart nakit avans nasıl açılır?

Sen de KYK'dan burs ya da öğrenim kredisi alıyorsan, Bankkart Genç'e ve Harçlık Avans'a başvur. Bankkart Genç'e hemen başvurmak için GENC BANKKART yaz, 4747'ye gönder. Eğer yeni Bankkart Genç'im var, kredi kartı özelliğini açtırmak istiyorum diyorsan, başvuruyu en yakın Şubemize kolayca yapabilirsin.

KYK nakit avans ne kadar?

Harçlık Avans; KYK'dan burs/öğrenim kredisi alan üniversite öğrencilerinin Bankkart Genç'lerine tanımlanan,ve hesabında para bulunmasa bile aylık 375 TL'ye kadar sadece alışverişlerde kullanabileceği kadar faizsiz/masrafsız bir alışveriş limitidir.

KYK nakit avans nasıl çekilir?

Özetle KYK burs/kredisinin yattığı banka hesabınızda paranın bitmesi durumunda da alışveriş yapmaya devam edeceğiniz bir uygulamadır. Harçlık avansta faiz ve masraf bulunmamaktadır. Harçlık avansı nakit olarak bankamatikten çekemezsiniz. Mutlaka pos cihazı ile çekim yapılmalıdır.