Vodafone mobil imza fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Vodafone mobil imza fiyatı ne kadar?
  2. Hattımı mobil imzaya nasıl açarım?
  3. Mobil imza nasıl olur?
  4. Mobil imza paralı mı?
  5. MEB e-imza başvuru nasıl yapılır?
  6. MEB e-imza nasil alinir?

Vodafone mobil imza fiyatı ne kadar?

Bu hizmet için ise aylık olarak 4.85 TL ücret istemektedir. Vodafone ise faturalı hatlardan aylık 5 TL, ön ödemeli hatlardan ise 1.5 TL talep etmektedir.

Hattımı mobil imzaya nasıl açarım?

Başvuru evraklarınız alındıktan sonra bir hafta içerisinde Türk Telekom Müşteri Hizmetleri (4) yetkilileri tarafından aranırsınız ve kimlik doğrulama işlemleriniz yapılır. Kimlik doğrulamada herhangi bir problem olmadığı takdirde mobil imza servis aktivasyonu yapılır.

Mobil imza nasıl olur?

Mobil elektronik imza GSM işletmecileri tarafından sunulan bir hizmettir. Mobil imza aboneliği üç aşamadan oluşur. Ön başvuru, Başvuru ve Aktivasyon. Bu hizmeti sunan Turkcell, Türk Telekom ya da Vodafone'a başvurarak ayrıntılı bilgi alabilir ve başvuru yaparak bir mobil imza edinebilirsiniz.

Mobil imza paralı mı?

Mobil İmza Nedir? ... e-Devlet Kapısında mobil imza kullanımı için e-Devlet Kapısı'nca herhangi bir ücret talep edilmezken, GSM operatörleri tarafından bir ücretlendirme mevcuttur. Mobil İmza ücretlendirmesi hakkında Turkcell, Türk Telekom ya da Vodafone'dan bilgi edinebilirsiniz.

MEB e-imza başvuru nasıl yapılır?

ELEKTRONİK İMZA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? https://portal.kamusm.gov.tr/bp/meb.go sitesine girerek giriş ekranına geliniz. Giriş ekranında sizden istenen bilgileri eksiksiz ve doğru şekilde giriniz. Bu alanda, yukarıda size 5 karakterden oluşan yazı resim verilecektir.

MEB e-imza nasil alinir?

Milli Eğitim Bakanlığı taşra teşkilatının nitelikli elektronik sertifika ve kart okuyucu temininden sorumlu kurum yetkilinize oluşturduğunuz başvuru formunu ıslak imza ile imzalayıp teslim etmeniz gerekmektedir.