Metro Market Bireysel kartı nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Metro Market Bireysel kartı nasıl alınır?
  2. Bireysel Metro Kart nedir?
  3. Ankara metro kartı nasıl alınır?
  4. Metro Market hangi kartlara taksit yapıyor?
  5. Metro kaç taksit yapıyor?
  6. Metro markette hangi kartlar geçerli?

Metro Market Bireysel kartı nasıl alınır?

Metro Alışveriş Kartı alabilmek için, Metro Alışveriş Kartı Başvuru Formunu Metro Mağazalarında doldurmanız veya Web Sitesi üzerinden online doldurarak başvuruda bulunmanız durumunda, Şirketimiz bazı kişisel verilerinizi (ad-soyad, cep telefonu, e-mail adresi, adres bilgisi), Metro Alışveriş Kartı Başvuru Formu ile ...

Bireysel Metro Kart nedir?

Metro Club Kart, mağazalarımızda geçerli olan, size özel ödeme vadeleri sağlayan ticari bir kart. Kartımız, gıda ve gıda dışı tüm alışverişlerinizde “sıfır faizle taksitli alışveriş” imkânı sunuyor.

Ankara metro kartı nasıl alınır?

Ankara Kart almak için AnkaraKart.com.tr sitesi üzerinden online başvuru da yapabilirsiniz. Sisteme üye girişinizi yaptıktan sonra AnkaraKart Online İşlemler menüsünden AnkaraKart Başvuru adımını seçerek başvurabilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra Ankara Kart teslimi için randevu alabilirsiniz.

Metro Market hangi kartlara taksit yapıyor?

İlave taksit kampanyasına Maximum Kart, Maximiles, MercedesCard, Maximum Genç, MaxiPara Kart ve Ticari Kredi Kartları ile yapılan alışverişler dahil olup, Maximum Aidatsız Kartlar, İş'te Üniversiteli Aidatsız kredi kartları, Maximum Fırsat işlemleri dahil değildir.

Metro kaç taksit yapıyor?

söz konusu olabilir. Detaylı bilgiye mağazalarımızdan ulaşabilirsiniz. alımlarında bireysel kredi kartları ile taksit uygulanamaz. ve bilgisayar alımlarında en fazla 12 taksit yapılabilir.

Metro markette hangi kartlar geçerli?

  • Metro Club Kart. Metro Club Kart, mağazalarımızda geçerli olan, size özel ödeme vadeleri sağlayan ticari bir kart. ...
  • Metro Kredili Kart. ...
  • Doğrudan Tahsilât Sistemi. ...
  • Ticket Plus Üye İşyeri Alışveriş Kartı