Raid yeni nesil elektro nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Raid yeni nesil elektro nasıl kullanılır?
  2. Raid Elektro Likit sivrisinek Kovucu Nasıl Çalışır?
  3. Raid Elektro tablet nasıl kullanılır?
  4. Raid böcek spreyi nasıl kullanılır?
  5. Sinek ilacı Raid nasıl kullanılır?
  6. Raid böceksavar Max nasıl kullanılır?
  7. Elektronik sinek öldürücü nasıl çalışır?

Raid yeni nesil elektro nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır Yedek ünitesini elektro ısıtıcının arkasına yerleştiriniz ve saat yönünde çevirerek sabitleyiniz. Ürünü etkinleştirerek sivrisinek ve karasineklerden korunmaya başlamak için elektro ısıtıcıyı 220V'luk prize takınız. Ürünü prize istediginiz yönde takabilirsiniz.

Raid Elektro Likit sivrisinek Kovucu Nasıl Çalışır?

Prizde iken şişenin dik konumda durabilmesi için Elektro'nun ucundaki fişi çevirerek ayarlayınız. Elektro'yu prize takınız. Üzerindeki ışığın yanması Elektro'nun çalıştığını gösterir. Elektro çalışırken sivrisineklerin oda dışına kaçabileceği kapı veya pencerelerden birini açık bırakınız.

Raid Elektro tablet nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır Raid Elektro Mat'ı ambalajından çıkartınız ve mat gözüne yatay olarak yerlestiriniz. Raid Elektro cihazınızı prize takınız. Mat solup rengi beyazlastıgında etkisini kaybetmis demektir.

Raid böcek spreyi nasıl kullanılır?

Böceklerin geçebilecekleri, yuvalanabilecekleri yerlere veya direkt üzerlerine sıkarak kolayca uygulanabilir. Kullanım Talimatı: Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Kutuyu dik tutun. 12 m2'lik yüzeye 5-10 saniye süre ile püskürtün.

Sinek ilacı Raid nasıl kullanılır?

Nasil Kullanilir
  1. Odanın kapı ve pencerelerini kapayınız.
  2. Kutuyu iyice çalkalayınız. ...
  3. Muhtelif istikametlerde 28m3 lük bir odaya 5-6 saniye püskürtme yeterlidir.
  4. Raid Sinek Öldürücü Kokusuz'un huni ağızlı özel püskürtme mekanizması yoğun, hedefe tam isabetli ve kolayca yayılacak bir huzme oluşturur.
Daha fazla öğe...

Raid böceksavar Max nasıl kullanılır?

Raid Max Böceksavar Kokusuz Sprey 300 ml
  1. Raid Max Böceksavar Sprey 300 ml.
  2. Ürün Açıklaması:
  3. Kullanım Talimatı:
  4. KULLANMADAN ÖNCE İYİCE ÇALKALAYIN. Kutuyu dik tutun. 12 m2'lik yüzeye 5-10 saniye süre ile püskürtün. Uygulanan yüzeylerde ıslak temizlik yapıldıktan sonra tekrar uygulayın.

Elektronik sinek öldürücü nasıl çalışır?

Lamba ışığına gelen sinekler cihaz içindeki yüksek gerilimli tellere çarparak ölürler. Ortaya çıkan ses ve koku insanlar üzerinde olumsuz etki yapar. Bu cihazlar günümüzde genellikle işletmelerin depo kısımlarında, lokantaların dış alanlarında kullanılmaktadır.