Multiple vize ne demek?

İçindekiler:

  1. Multiple vize ne demek?
  2. Multi Schengen vizesi ile hangi ülkelere gidilir?
  3. C tipi multi vize nedir?
  4. Multi giriş ne demek?
  5. Multi vize kimlere verilir?

Multiple vize ne demek?

Çok girişli vize: bir ülkeye veya belirli bir bölgeye birden daha fazla kez giriş-çıkış yapmaya izin veren bir vize özelliğidir.

Multi Schengen vizesi ile hangi ülkelere gidilir?

Schengen vizesi ile Avrupa Birliği üye ülkelerinden Almanya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İtalya, İspanya, İsveç, İzlanda, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Norveç, Malta, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, Yunanistan ve Çek Cumhuriyeti ülkelerine gidebilirsiniz.

C tipi multi vize nedir?

C” kategorisi, sahibine vizenin geçerliliğine bağlı olarak belirli bir süreyle bir Schengen Ülkesinde (Schengen Bölgesi) ikamet etme izni veren Kısa Süreli bir vizeyi temsil eder. ... Çoklu giriş vizesi, sahibine, istediği şekilde Schengen Bölgesine girip çıkma izni verir.

Multi giriş ne demek?

Çok girişli schengen vizesi 'multiple vize' olarak geçer. ... Vize alınan ülkeden/bölgeden çıkış yapıldıktan sonra, vizenin geçerlilik süresi içinde istenildiği kadar tekrar vize almaksızın schengen vizesi isteyen ülkelere giriş yapılabilir demek.

Multi vize kimlere verilir?

Çok girişli vizeler Başvurucu aynı zamanda, iş, düzenli gelir veya diğer mali olanaklar açısından elverişli dönüş koşullarına sahip olmalıdır. Daha önce 12 aya kadar geçerli çok girişli vize almış bir başvurucuya, eğer ihtiyaç belgelendirilebildiği taktirde, iki veya üç yıl için geçerli çok girişli vize verilebilir.