Rondo ların fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Rondo ların fiyatları ne kadar?
  2. Ipli Rondo ne işe yarar?
  3. El Blender nasıl temizlenir?
  4. Paslanan Blender nasıl temizlenir?

Rondo ların fiyatları ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 380 Doğrayıcılar / Rondolar modeli içerisinde en ucuz Doğrayıcılar / Rondolar fiyatı 5.51 TL iken, en yüksek Doğrayıcılar / Rondolar fiyatı 3332.0 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Ipli Rondo ne işe yarar?

İpli pratik el rondosu kolay kullanımı ile mutfağınızda büyük rahatlık sağlayacak. Keskin bıçakları sayesinde soğan, sarımsak, havuç ve haşlanmış püre yapımında kullanılacak sebze ve meyvelerinizi pratik şekilde doğrar. Yenilenen paslanmaz bıçağı ile doğramak istediğiniz ürünü bir kaç dakikada hızlı bir şekilde yapar.

El Blender nasıl temizlenir?

Bir limonu kesin ve blendere ekleyin. Yarım bardak kadar su ekleyin ve sonra karıştırın. Limon, blender kavanozundan kokuları çekmeye yardımcı olur ve blenderi limon gibi kokan temiz bırakır! İyice durulayın ve kurulayın.

Paslanan Blender nasıl temizlenir?

Paslanmış bölgeyi ıslat ve üzerine bol miktarda karbonat dök. Böylelikle karbonat metal eşyana yapışacaktır. Karbonatı döktükten sonra pasın yumuşaması için yaklaşık yarım saat bekle ve yüzeyi çizmeyecek ancak yeteri kadar sert bir yüzeyi olan fırça ile paslı bölgeyi ovalayıp durulama işlemine geçebilirsin.