Huawei su geçirmez mi?

İçindekiler:

  1. Huawei su geçirmez mi?
  2. Huawei bilgisayar su geçiriyor mu?
  3. Huawei MateBook d15 Özellikleri Ekran kartı kaç gb?
  4. Huawei MateBook d14 Ekran kartı kaç gb?
  5. P Smart Pro su geçiriyor mu?

Huawei su geçirmez mi?

Su sıçramasına karşı dayanıklıdır. Fakat, takılabilir cihazlarınızı suya batırmamanız önerilir. Cihaz ter geçirmez olduğu için cihazınızı egzersiz yaparken, ellerinizi yıkarken veya yağmurlu günlerde dışarda takabilirsiniz.

Huawei bilgisayar su geçiriyor mu?

Bilgisayarınız suya karşı özel koruma sağlamıyor. ... 3. Bilgisayarı suyla temas ettikten sonra güvenli bir şekilde kullanabileceğinizden emin olmak amacıyla yardım almak için bilgisayarınızı satın alma belgesi ile birlikte yetkili bir Huawei Müşteri Servisi Merkezi'ne getirin.

Huawei MateBook d15 Özellikleri Ekran kartı kaç gb?

Kamerası F tuşlarının arasına gizlenen bilgisayarda, bu sayede ekran gövde oranı yüzde 87'ye çıkmış. Yekpare bir gövdeye sahip olan bilgisayar AMD Ryzen 5 3500U işlemciyle geliyor. Bu işlemciye Radeon Vega ekran kartı eşlik ederken, 8 GB RAM ve 256 GB SSD depolama alanın olduğunu da belirtelim.

Huawei MateBook d14 Ekran kartı kaç gb?

Huawei MateBook D ile Multi Screen Collaboration
Huawei MateBook D 14 Teknik Özellikleri
Ekran PaneliIPS
Grafik İşlemciAMD Radeon Vega 8
Bellek ve Depolama
SSD512 GB
25 satır daha

P Smart Pro su geçiriyor mu?

1080x2340 (FHD+) Piksel görüntü kalitesi sunan akıllı telefon çentiksiz tam ekran tasarıma sahiptir. 6. Suya ve Toza karşı hiçbir dayanıklılığı olmayan Huawei P Smart Pro, telefonun yan tarafında bulunan açılış tuşuyla parmak izi okuyabilmektedir.