Sen Anlat Karadeniz nerede çevrildi?

İçindekiler:

  1. Sen Anlat Karadeniz nerede çevrildi?
  2. Sak nerede çekildi?
  3. Kuzey Yıldızı ilk aşk nerede çekiliyor?
  4. Sen Anlat Karadeniz Kaleli Konak nerede?
  5. Kazara aşk filmi nerede çekildi?
  6. Kazara Aşk dizi nerede çekiliyor?
  7. Kuzey Yıldızı nın çekildiği ev nerede?
  8. Kazara aşk hangi gunler?

Sen Anlat Karadeniz nerede çevrildi?

Sen Anlat Karadeniz dizisi, Trabzon'da çekiliyor. Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi set alanı olarak kullanılıyor. Aynı zamanda Sümela manastırı, Mızraklı su, Çatma obası gibi yerler de dizide sıklıkla görünen yerler arasında....

Sak nerede çekildi?

Romantik komedi türündeki dizinin çekimleri ağırlıklı olarak İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Beykoz ilçesinde gerçekleştiriliyor. Zaman zaman eski Beykoz Kundura Fabrikası'nda da çekimler yapılıyor.

Kuzey Yıldızı ilk aşk nerede çekiliyor?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk
Yapımcıİnci Gündoğdu İsmail Gündoğdu
MekânOrdu
Görüntü yönetmeniÖmer Çarkçı
Gösterim süresi130 dakika
27 satır daha

Sen Anlat Karadeniz Kaleli Konak nerede?

Son dönemlerin popüler yapımı Sen Anlat Karadeniz dizisi, ağırlıklı olarak Trabzon kentinde çekiliyor. Çekimlerin en yoğun olarak yapıldığı yer, Sürmene içerisinde bulunan Memiş Ağa Konağı olurken, Trabzon – Rize yolu üzerinde yer alan konak, 130 yıllık tarihi ile şehrin konak yapısını izleyicilerine sunuyor.

Kazara aşk filmi nerede çekildi?

Kazara Aşk dizisi İstanbul'da çekildi. İstanbul'un çeşitli ilçelerinde çekilen Kazara Aşk'ın bazı sahnelerinin çekimi Sinop'ta gerçekleşti. Kazara Aşk Sinop'ta Ayancık ilçesinde, İstanbul'da ise Beykoz'da çekildi.

Kazara Aşk dizi nerede çekiliyor?

Kazara Aşk
YapımcıAta Türkoğlu
Mekânİstanbul
Yapım şirketiKoliba Film
Yayın bilgileri
18 satır daha

Kuzey Yıldızı nın çekildiği ev nerede?

Dizinin çekimlerinin yapıldığı ve ziyaretçi akınına uğrayan Perşembe Çamburnu'ndaki villa yandı. Dizinin bazı bölümlerinin çekilmesiyle Çamburnu'nda denize sıfır noktada Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL'inde katkısıyla villa ve yol yapıldı.

Kazara aşk hangi gunler?

Star TV ekranlarının sevilen yaz dizisi Kazara Aşk bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Yapımcılığını Koliba Film'den Ata Türkoğlu'nun üstlendiği Kazara Aşk dizisi her hafta perşembe akşamları yayınlanıyor.