Mach 3 jilet başlığı ne kadar gider?

İçindekiler:

  1. Mach 3 jilet başlığı ne kadar gider?
  2. Gillette Mach3 ne işe yarar?
  3. Mach 3 kaç tıraş?
  4. Mach 3 ne demek?
  5. En iyi jilet hangisi?
  6. Cildi hassas olanlar nasıl traş olmalı?
  7. Gillette Mach3 kaç bıçaklı?
  8. Mach 3 ne kadar?

Mach 3 jilet başlığı ne kadar gider?

Daha keskin Turbo kesici bıçaklarla (Blue3'e kıyasla), Mach3 Turbo yedek tıraş bıçakları 15 güne kadar konforlu tıraş sağlayacak biçimde tasarlanmıştır.

Gillette Mach3 ne işe yarar?

Mach3 Turbo tıraş makineleri, uzun süre kalıcı kayganlaştırıcı bandı sayesinde üstün kayganlık sağlar. Mach3 Turbo'da bulunan mikrofin cilt koruma, cildi gererek sakallarınızı tıraşa hazırlar. Mach3 tıraş makinesinin ustaca dengelenmiş ve ağırlığı ayarlanmış gövdesi harika bir tıraş deneyimi sağlar.

Mach 3 kaç tıraş?

Gillette MACH3 Turbo tıraş makinesi ile 15 sinekkaydı tıraş. MACH3 tıraş makinesinde bulunan mikrofin cilt koruyucu cildi gererek sakallarınızı tıraşa hazırlar.

Mach 3 ne demek?

MACH3™ Turbo Tıraş Makinesi Bıçaklar, daha uzun süre keskin kalmasına yardımcı olmak için atomik bir karbon kaplama ile güçlendirilmiştir. Gillette MACH3 tıraş makineleri, yumuşak elastomerden yapılan 10 adet esnek kanatlı bir cilt koruyucuya sahiptir.

En iyi jilet hangisi?

En iyi traş bıçağı Gillette diyebilirim. Markanın önemli modellerinden birisi Fusion 5 ProShield'dır. Direkt tıraş makinesi olarak satılan bu ürün, yedek tıraş bıçakları ile birlikte kullanılır. Oynar başlığı sayesinde yüz hatları boyunca çok daha kıvrak bir kullanım sunuyor.

Cildi hassas olanlar nasıl traş olmalı?

Hafif, nazik vuruşlarla tıraş edin. Tahrişe neden olabileceğinden aynı alana çok fazla vuruş uygulamamaya dikkat edin. Bıçakları sıkça durulayın ve tıraşa devam ederken yeniden tıraş jeli uygulayın. Yüzdeki kıllar çok yönde büyür; en rahat hissettiğiniz yönde tıraş olmaya çalışın.

Gillette Mach3 kaç bıçaklı?

Gillette MACH3 ailesinin 3 bıçaklı tıraş makinelerini ve yedek yedek bıçaklarını keşfedin. Gillette MACH3, daha az kızarıklık ile daha sinekkaydı bir tıraş* için geliştirilmiş çelikten bile güçlü 3 bıçak içerir. MACH3 ile onuncu tıraşınız bile yeni bir kullan at bıçakla ilk tıraşınıza göre daha iyi bir his verir*.

Mach 3 ne kadar?

Yedek bıçak seçenekleri: 2'li14,95 TL/adet. 4'lü18,68 TL/adet.