Özgü Kaya ne mezunu?

İçindekiler:

  1. Özgü Kaya ne mezunu?
  2. Özgü Kaya'nın boyu kaç?
  3. Özgü Kaya ne okudu?
  4. Özgül Kaya kimdir?
  5. Halil özgü Kaya kimdir?
  6. Öykü Kaya kaç yaşında?

Özgü Kaya ne mezunu?

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitimini sürdürmektedir. Kameralara karşısına ilk kez 2017 yılında yayınlanan Adı Efsane dizisinde canlandırdığı Sibel Yılmaz karakteri ile geçen Özgü Kaya, şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde Sevda karakterine hayat vermektedir.

Özgü Kaya'nın boyu kaç?

1,68 m Özgü Kaya/Boy

Özgü Kaya ne okudu?

Özgü Kaya, 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kaya, ilk oyunculuk deneyimini Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer'in başrolünü paylaştığı "Adı Efsane" dizisinde yaşadı. "Adı Efsane"de "Sibel" karakterine hayat veren oyuncu, eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda devam etmektedir.

Özgül Kaya kimdir?

Özgü Kaya 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. ... Bu dizide Sibel karakterine hayat veren genç oyuncu, eğitimine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda devam etmektedir. Güzel oyuncu, son olarak TRT 1'de yayınlanan Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde Zeynep karakterine hayat vermektedir.

Halil özgü Kaya kimdir?

Kimse Bilmez dizisinde Kerem Cem (Ali) ile büyük bir aşk yaşayacak olan Sevda karakterini oynayacak olan Özgü Kaya 17 Haziran 1996 yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir. Aslen Uşak Eşmeli dir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü'nde eğitim hayatını devam ettirmektedir. ...

Öykü Kaya kaç yaşında?

Özgü Kaya 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 22 yaşında olan güzel oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer'in başrolünü paylaştığı geçtiğimiz sezon yayınlanan Adı Efsane dizisinde yaşamıştır.