Pansiyon nöbeti kaç ek ders 2019?

İçindekiler:

  1. Pansiyon nöbeti kaç ek ders 2019?
  2. Pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı nöbet ücreti alabilir mi?
  3. 2021 özel eğitim ek ders ücreti ne kadar?
  4. Pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı kaç saat derse girer?
  5. Bağımsız Anaokulu müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?
  6. Pansiyon nöbeti kaç saat?

Pansiyon nöbeti kaç ek ders 2019?

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici Ve Öğretmenlerinin Ders Ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararın 13'üncü maddesinin birinci fıkrasında; “Yatılı ve pansiyonlu okullarda öğrencilerin yeme, yatma, dinlenme, eğitim-öğretim ve benzeri hizmetlerinin yürütülmesinde belletici olarak görevlendirilen öğretmenlere her belleticilik ...

Pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı nöbet ücreti alabilir mi?

Pansiyondan sorumlu müdür yardımcısına okul nöbet görevi verilemez.

2021 özel eğitim ek ders ücreti ne kadar?

- Özel eğitim ek ders ücreti 26.51 TL, - Takviye kursu ek ders ücreti 42.44 TL, - Sözleşmeli öğretmen ücreti 18.21 TL olarak belirlendi.

Pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı kaç saat derse girer?

Aynı maddenin (c) bendinin 2'nci alt bendinde; yatılı ve pansiyonlu okulların müdür ve müdür başyardımcılarının haftada 30 saat ek ders ücretinden yararlandırılacakları belirtilmiştir.

Bağımsız Anaokulu müdür yardımcısı kaç saat ek ders alır?

Örnek 1: Müdür Yardımcılığı boş olan anaokulu, ilkokul ve ortaokullardaki yukarıdaki üç şartı da aynı anda yerine getiren bir öğretmen görevlendirmesinde asıl kadronun ek dersi olan 19 saat ek ders alınması gerekmektedir.

Pansiyon nöbeti kaç saat?

MADDE 7- Nöbetçi belletici öğretmenlerin tamamı 24 saat süre ile nöbet tutarlar. Nöbetler sabah 08.00'da başlar ertesi gün saat 08.00'da sona erer. Pansiyonda 2 belletmen görevlendirilir. Hafta içi nöbetler öğrencilerin dersten çıkmasıyla başlar, ertesi gün derslerin başlamasıyla son bulur.