Daflon nasıl etki eder?

İçindekiler:

  1. Daflon nasıl etki eder?
  2. Varidos 450 ne işe yarar?
  3. Venotrex ilaç nedir?
  4. Daflon etken maddesi nedir?
  5. Procto Glyvenol krem ne işe yarar?

Daflon nasıl etki eder?

Daflon; Makat bölgesindeki toplar damarları kısmen daraltarak ağrı, şişlik ve kanamayı azaltır. Önemli bir yan etkisi yoktur sürekli kullanımda günde 2 tablet, şikayetin çok arttığı dönemlerde ise günde 4-6 tablet alınır.

Varidos 450 ne işe yarar?

VARİDOS; • Kronik venöz yetersizliğinde: - ağırlık ve şişkinlik hissi, venöz bacak ödemi - ağrı - gece gelen kramplar, • Hemoroid krizlerine ait fonksiyonel belirtilerin tedavisinde kullanılmaktadır.

Venotrex ilaç nedir?

VENOTREX, 60 tabletlik ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. Her bir tablet, triterpen glikozide eşdeğer 50 mg essin ihtiva eder. VENOTREX tabletleri kişinin varislerinden doğan şikayetlerinde, örneğin bacaklarda ağırlık, yorgunluk, şişkinlik hissinde, ayrıca hemoroid tedavilerinde kullanılır.

Daflon etken maddesi nedir?

DAFLON 500 mg film kaplı tablet Ağızdan alınır. Etkin madde: Her bir film kaplı tablette 500 mg; saflaştırılmış mikronize flavonoid fraksiyonu bulunmaktadır. Bir fraksiyon, Diosmin..........................450 mg Hesperidin .................... 50 mg şeklinde ifade edilen flavanoid fraksiyonlarına eşdeğerdir.

Procto Glyvenol krem ne işe yarar?

İltihaplanma ve ağrıya sebep olan maddelerin oluşumunu engelleyen ve hemoroidlerden (hemoroid: basur) kaynaklanan kaşıntı, acı ve ağrının hızla hafiflemesini sağlayan lokal anestezik bir ilaçtır.Bölgesel uyuşma sağlayarak hücresel sinirsel uyartıları engeller.