iPhone 4 kapatma tuşu çalışmıyor nasıl kapatabilirim?

İçindekiler:

  1. iPhone 4 kapatma tuşu çalışmıyor nasıl kapatabilirim?
  2. iPhone telefon nasıl kapatılır?
  3. iPhone açma kapama tuşu neden bozulur?
  4. iPhone 6 telefon nasıl kapatılır?
  5. Samsung açma kapama tuşu bozuldu nasıl açabilirim?
  6. Telefonun kapatma tuşu neden çalışmıyor?
  7. Kapatma tuşu çalışmayan telefon nasıl açılır?

iPhone 4 kapatma tuşu çalışmıyor nasıl kapatabilirim?

1— iPhone'unuzun Ayarlar bölümünü açın. 2— Sırası ile Genel>>Erişilebilirlik bölümüne gidin. 3— Son olarak Assistive Touch'u etkinleştirmek için üzerine dokunun. Artık iPhoen'unuzun ekranında sanal bir tuş olan Assistive Touch'u görebilirsiniz.

iPhone telefon nasıl kapatılır?

iPhone'u kapatma
  1. Face ID'li iPhone: Sürgüler görünene kadar yan düğmeyi ve ses yüksekliği düğmelerinden birini aynı anda basılı tutun, sonra Kapat sürgüsünü sürükleyin.
  2. Ana Ekran düğmeli iPhone: Yan düğmeyi veya Uyut/Uyandır düğmesini (modelinize bağlı olarak) basılı tutun, sonra sürgüyü sürükleyin.
Daha fazla öğe...

iPhone açma kapama tuşu neden bozulur?

Açma kapama tuşunun bozulması kullanımdan dolayı zamanla oluşabilecek bir arızadır. Tuş çalışmayabilir veya içeri kaçmış olabilir. Çalışmaması sık kullanımdan, darbeden veya sıvı temasından olabilir. iPhone açma kapama tuşu (power tuşu) tamiri servisimizde yapılmaktadır.

iPhone 6 telefon nasıl kapatılır?

Yan düğmeye basıp "kapat" sürgüsü görünene kadar düğmeyi basılı tutun. Sürgüyü sürükleyip aygıtınızın kapanması için 30 saniye bekleyin.

Samsung açma kapama tuşu bozuldu nasıl açabilirim?

Yavaş yavaş kaybolsa da, Android işletim telefonlarının önünde veya arkasında, ana sayfaya yönlendirecek fiziksel bir ana anahtar var. Açma / kapatma tuşunda telefon bozuksa, tuşuna ve ses seviyesi tuşlarına aynı anda basarak telefonu uyandırabilirsiniz.

Telefonun kapatma tuşu neden çalışmıyor?

Samsung açma kapama tuşu çalışmıyor sorunu da genellikle cihazın aldığı darbeler ile ilgilidir. Akıllı cihazın yüksek bir yerden düşmesi ya da sert bir darbe alması sonucunda böyle bir arıza ile karşılaşılabilir. Bunun yanı sıra cihazın uzun süredir kullanılıyor olması da tuşun deforme olmasına neden olmuş olabilir.

Kapatma tuşu çalışmayan telefon nasıl açılır?

Açma / kapatma tuşunda telefon bozuksa, tuşuna ve ses seviyesi tuşlarına aynı anda basarak telefonu uyandırabilirsiniz.