OBS Şifre Nasıl Alınır?

İçindekiler:

  1. OBS Şifre Nasıl Alınır?
  2. OBS ilk şifre nasıl alınır?
  3. Öğrenci şifresi nasıl alınır universite?
  4. Üniversite Öğrenci Numarası Nasıl Alınır?
  5. E Devlet'ten diploma alınabilir mi?
  6. Lise diploma parası yasal mı?
  7. Lise mezunları diplomalarını ne zaman alacak 2020?

OBS Şifre Nasıl Alınır?

Şifreni Öğren (e-posta, eduroam, öbs) - Learn Your Password (e-mail, eduroam, öbs) https://obs.cumhuriyet.edu.tr/oibs/ogrenci.login.aspx adresine giriniz. ŞİFREMİ UNUTTUM linkine basın ve gerekli bilgileri girerek şifrenizi yenileyin.

OBS ilk şifre nasıl alınır?

Sistemde e-posta adresi bulunmayan öğrencilerimizin öğrenci kimlikleri ile Fakülte/Konservatuvar/Yüksekokul öğrenci işleri birimine şahsen başvurmaları ve yeni şifre almaları gerekmektedir. 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin şifreleri otomatik olarak gönderilecektir.

Öğrenci şifresi nasıl alınır universite?

Yükseköğretim Bilgi Sistemine (YÖKSİS) giriş yaparken sistem 11 haneli T.C. Kimlik Numaranızı ve YÖKSİS şifrenizi girmenizi istemektedir. YÖKSİS şifrenizi üniversitelerin personel bilgi işlem bürolarından temin edebilirsiniz.

Üniversite Öğrenci Numarası Nasıl Alınır?

Okul numarasını veya öğrenci numarasını eğitim aldığınız kuruma giderek veya kurumu arayarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca e-Devlet üzerinden de okul (öğrenci) numarasını öğrenmek mümkündür. Peki ama nasıl? e-Devlet hizmetini sağlayan www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden okul (Öğrenci) numarasını öğrenmek mümkündür.

E Devlet'ten diploma alınabilir mi?

Üniversite mezunlarının YÖK üzerinden, lise mezunlarının ise MEB üzerinden mezuniyet belgesi alabildiği işlemler e-devlet'in ilgili linklerinden yapılabiliyor.

Lise diploma parası yasal mı?

Okullara diploma talimatı İddialar üzerine açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, hiçbir okulda karne veya diploma karşılığı para toplanamayacağını ve yasak olduğunu belirtti. Gülay, bu konuda tüm okullara yazılı talimatta bulunduklarını söyledi.

Lise mezunları diplomalarını ne zaman alacak 2020?

Corona virüsü nedeniyle mart ayında başlayan uzaktan eğitim süreci 19 Haziran'da karne notlarının açıklanmasının ardından sona erdi. 2019 2020 eğitim öğretim döneminde ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde 18 milyon öğrencinin karne notlarının açıklanması sonrası, diploma ve takdir teşekkür belgelerinin 22 Haziran ...