Modaselvim kargosu hangisi?

İçindekiler:

  1. Modaselvim kargosu hangisi?
  2. Modanisa hangi kargo ile iade?
  3. Modanisa hangi adrese iade?
  4. Modanisa kargo nerede?
  5. ModaSelvim de kargom nerede?
  6. ModaSelvim den nasıl sipariş verilir?
  7. Modanisa ücret ne kadar sürede iade edilir?
  8. Modanisa indirim kodu nereye yazılır?
  9. Trendyol ne kadara kargo bedava?
  10. Modanisa sipariş takip Kargom Nerede?
  11. ModaSelvim kargom nerede butonu?
  12. ModaSelvim kapida ödeme var mı?

Modaselvim kargosu hangisi?

Siparişleriniz anlaşmalı olduğumuz kargo şirketleri; Aras Kargo, MNG Kargo ve Kargoİst (yalnızca İstanbul içerisine) aracılığıyla tarafınıza gönderilmektedir. Köy, kasaba gibi ulaşıma uzak bölgelere ise PTT kargo ile hizmet vermekteyiz.

Modanisa hangi kargo ile iade?

Faturanın üzerinde yer alan iade formunu eksiksiz doldurarak, teslim aldığınız kutu ve faturayla birlikte (varsa tüm aksesuarlarıyla) Yurtiçi Kargo ile ücretsiz iade yapabilirsiniz. İadenizi ücretsiz yapabilmek için Modanisa Kodunu Yurtiçi Kargo ile paylaşınız.

Modanisa hangi adrese iade?

İade paketlerinizi "Kolay İade Merkezi"nden aldığınız iade kodu ile ücret ödemeden Yurtiçi Kargo şubelerine teslim edebilirsiniz.

Modanisa kargo nerede?

Siparişinizin durumunu öğrenmek için: Üye girişi yaptıktan sonra ilk adımda ana sayfada sağ üst köşede bulunan kullanıcı adınıza (Hesabım sekmesinde); ardından açılan menüde "Siparişlerim" butonuna tıklayın. Gelen sayfada, durumunu sorgulamak istediğiniz siparişin satırında bulunan "Görüntüle" butonuna tıklayın.

ModaSelvim de kargom nerede?

ModaSelvim. Siparişim Hakkında Nasıl Bilgi Alabilirim? Üye Girişi yaptıktan sonra sayfanızın sağ üst köşesinde bulunan “Profilim” butonuna tıklayarak hesabınıza giriş yapınız. “Siparişlerim” butonuna tıklayarak oluşturduğunuz siparişi n özetini görüntüleyebilirsiniz.

ModaSelvim den nasıl sipariş verilir?

ModaSelvim'den Nasıl Sipariş Verebilirim? www.modaselvim.com resmi internet sayfamızdan veya mobil uygulamamızı indirerek siparişinizi kendiniz oluşturabilirsiniz veya Müşteri Hizmetleri'ni arayarak siparişinizi temsilcimizle tamamlayabilirsiniz.

Modanisa ücret ne kadar sürede iade edilir?

Müşterilerimizin memnuniyeti ve beklentileri bizim için önemlidir. Herhangi bir nedenle siparişinizden memnun kalmazsanız ürünlerinizi; orjinal ambalajında, kullanılmamış ve etiketleri çıkarılmamış olması koşuluyla teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Modanisa indirim kodu nereye yazılır?

Verilen kupon kodunu Sepet sayfasındaki "Kupon Kodu" alanına giriniz ve "TAMAM"ı tıklayınız. İndirim kuponları, başka bir indirim ile birleştirilemez; aynı anda iki farklı indirim kuponu kullanılamaz.

Trendyol ne kadara kargo bedava?

Ayrıca Trendyol Elit olanlara ise 30 TL üzeri site genelinde tüm alışverişlerde kargo ücreti almıyor.

Modanisa sipariş takip Kargom Nerede?

Siparişinizin durumunu öğrenmek için: Üye girişi yaptıktan sonra ilk adımda ana sayfada sağ üst köşede bulunan kullanıcı adınıza (Hesabım sekmesinde); ardından açılan menüde "Siparişlerim" butonuna tıklayın. Gelen sayfada, durumunu sorgulamak istediğiniz siparişin satırında bulunan "Görüntüle" butonuna tıklayın.

ModaSelvim kargom nerede butonu?

Kargonuzun nerede olduğunu takip etmeniz için, kargo takip numaranızı ana sayfamızdaki ''Kargom Nerede'' butonunu tıklayıp buraya yazarsanız, kargonuzun hangi şubeye, hangi gün ve saatte geleceğini ayrıca şube telefon-adres bilgilerini öğrenebilirsiniz.

ModaSelvim kapida ödeme var mı?

YURT İÇİ ALIŞVERİŞLER: Kapıda Ödeme : Kapıda ödeme seçeneğinde, kargo şirketi kapıda nakit para tahsilatı yapabilmek için, 5.90 TL kapıda ödeme servis ücreti tahsil etmektedir. Kapıda ödeme servis ücreti ödememek için,güvenli alışveriş sistemimiz üzerinden kredi kartı veya banka kartı ile alışveriş yapmanızı öneririz.