Mavi rengin altına hangi renk ayakkabı gider?

İçindekiler:

  1. Mavi rengin altına hangi renk ayakkabı gider?
  2. Mavi abiyenin altına hangi ayakkabı gider?
  3. Saks mavisi pantolon altına ne renk ayakkabı giyilir?
  4. Abiyenin altına hangi ayakkabı giyilir?
  5. Saks mavisi elbisenin üstüne hangi renk şal gider?
  6. Mavi keten pantolon altına hangi ayakkabı?
  7. Mavi pantolonun üzerine hangi renk tunik gider?

Mavi rengin altına hangi renk ayakkabı gider?

Koyu mavisi elbise kombinleri ile şıklığınızı üst seviyelere çıkarmak için siyah, kahverengi, bordo, lacivert, taba rengi, gri, gümüş rengi ve giydiğiniz mavi elbisenin bir üst ve alt tonunda ayakkabı kullanabilirsiniz.

Mavi abiyenin altına hangi ayakkabı gider?

Nude renk ayakkabılar da mavi renk elbiseyi kombinlemede kullanılabilir. Garanti ayakkabılar arasında olan nude renk ayakkabı, mavi elbisenin altına oldukça şık duracaktır. Nude gibi bej, fildişi ve ekru gibi renkleri de tercih edebilirsiniz. Gold ayakkabılar da mavi elbiselerle uyumlu bir görüntü oluşturur.

Saks mavisi pantolon altına ne renk ayakkabı giyilir?

Siyah ayakkabılar hemen hemen her renk pantolon altında rahatlıkla kullanılmaktadır. Kullandığınız kombinde ayakkabı seçiminde kararsızsanız hiç düşünmeden siyah ayakkabı modelini tercih edebilirsiniz. Saks mavisi pantolon kombin içinde siyah ayakkabı kullanarak şık kombinlere imza atabilirsiniz.

Abiyenin altına hangi ayakkabı giyilir?

Abiye ayakkabı kombinleri için genel de stiletto kullanılır. Yazlık abiye altına ayakkabı olarak ise sandalet modelleri arasından seçimler yapabilirsiniz. Altın rengi işlemeli elbise altına veya dore simli elbise altına ayakkabı olarak dore ayakkabı modelleri arasından seçimler yapmalısınız.

Saks mavisi elbisenin üstüne hangi renk şal gider?

Saks mavisi tesettür abiye üzerine şal olarak ise gümüş, siyah, lacivert ve griyi öneriyoruz.

Mavi keten pantolon altına hangi ayakkabı?

Dar parça kot pantolonların altına converse veya sneaker ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Skinny kalıp özelliği gereği ayakkabıyı daha çok ön plana çıkarır. Mavi dar paça pantolonlarla beyaz converse ayakkabı modelleri birbirini tamamlayacaktır.

Mavi pantolonun üzerine hangi renk tunik gider?

Açık mavi pantolon üstüne açık mavi ile uyumlu renkler doğrultusunda olan sarı, pudra, füme rengi, bordo, kiremit rengi, somon rengi, mor, lacivert, gri koyu n-mavi ve tonlarını kullanarak şık kombinler yapabilirsiniz.