Kadir Ezildinin maaşı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Kadir Ezildinin maaşı ne kadar?
  2. Kadir Ezildinin gerçek mesleği nedir?
  3. Kadir ezildi Konyanın hangi köyünden?
  4. Kadir ezildi memleketi neresi?
  5. Kadir ezildi hangi semtte oturuyor?

Kadir Ezildinin maaşı ne kadar?

Dolayısıyla yarışmadan aylık 30 bin, reklam gelirlerinden de aylık 85 bin lira kazandığı varsayılan Kadir Ezildi'nin aylık 115 bin liralık kazanca sahip olduğu söylenebilir.

Kadir Ezildinin gerçek mesleği nedir?

24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul'da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı.

Kadir ezildi Konyanın hangi köyünden?

Kadir Ezildi, 19 Mart 1995 tarihinde İstanbul'da doğdu. Kadir Ezildi anne tarafından Bayburt'lu baba tarafından ise Konyalıdır. 24 yaşında olan Kadir Ezildi evde annesi Ümran hanımdan ayrı olarak haftada üç gün dip köşe temizlik yapıyor.

Kadir ezildi memleketi neresi?

19 Mart 1995 tarihinde doğan Kadir Ezildi, annesiyle birlikte yaşıyor. Haftada 3 gün dip köşe ciddi bir temizlik yapan Kadir annesini bile bezdirmiş durumda. Aslen Konyalı olan Ezildi İstanbul'da ikamet ediyor. Obsesif Kompülsif Bozukluk teşhisi bulunan Kadir pek misafir sevmiyor.

Kadir ezildi hangi semtte oturuyor?

TLC'de yayınlanan programla ünlenen Kadir Ezildi, Annesi ve Kardeşi Kerem Ezildi ile birlikte İstanbul Maltepe'de yaşamaktadır.