Seksenler Çağatay geri dönecek mi?

İçindekiler:

  1. Seksenler Çağatay geri dönecek mi?
  2. Seksenler dizisi final yaptı mı?
  3. Ilker ayrık seksenlerde oynayacak mı?
  4. Seksenler ne gunu?
  5. Seksenler de hala kimdir?
  6. Serhat Kılıç neden Seksenlerden yok?
  7. Seksenler'de Nazlı ve Ergun neden ayrıldı?

Seksenler Çağatay geri dönecek mi?

Seksenler'in 'Çağatay'ı İlker Ayrık diziye geri döndü. Ayrık'a, 'Amelia' rolündeki Zeynep Demirel eşlik edecek. TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Seksenler' dizisi oyuncu kadrosunu genişletiyor. Dizide 'Çağatay' karakterini canlandıran oyuncu İlker Ayrık Seksenler'e yeniden katılıyor.

Seksenler dizisi final yaptı mı?

Dizinin logosu. ... Mint Prodüksiyon tarafından yapılan dizi bir sit-com, romantik ve dönem komedisi olarak yayımlandı ve 6 sezonluk yayın hayatı 'de 228. bölümü ile final yaparak sona erdi, 2 yıl aradan sonra tarihinden itibaren hafta içi her gün yeni bölümleriyle yayımlanmaya başladı.

Ilker ayrık seksenlerde oynayacak mı?

Serhat Kılıç ile birlikte Çağatay karakterine hayat veren İlker Ayrık'ta bu yeni sezonda olmayacak. Dizinin yapımcısı Birol Güven, İlker Ayrık ile ilgili bir açıklama yaptı.

Seksenler ne gunu?

Seksenler dizisi TRT1 kanalından her hafta pazartesi ve perşembe olmak üzere iki gün yeni bölümü ile akşam saat 20:00'de sevenleri ile olacak.

Seksenler de hala kimdir?

Hala kakterini canlandıran oyuncu Özlem Tokaslan'dır. Peki, Özlem Tokaslan kimdir? Özlem Tokaslan ekrana 2007 yılında yayınlanan Hakkını Helal Et adlı dizi ile çıktı. 2009 yılında Ömre Bedel adlı dizide rol aldı.

Serhat Kılıç neden Seksenlerden yok?

Dizinin sevilen karakterlerinden olan Ergun Plak (Serhat Kılıç) dizi kadrosunda yer almadı. Serhat Kılıç şuanda Maraşlı dizisinde rol almaktadır. Bu yüzden Seksenler dizisinde olmadığı tahmin ediliyor. TRT 1'in resmi web sitesine göre Ergun Plak oyuncu kadrosunda bulunmamaktadır.

Seksenler'de Nazlı ve Ergun neden ayrıldı?

Ergunla evlenmiştir. Daha sonra Ergun'un dayısının onların evinde kalması yüzünden boşanmışlardır.