Vodafone aşım yapmamak için ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Vodafone aşım yapmamak için ne yapmalıyım?
  2. Vodafone internet durdurma nasıl yapılır?
  3. Vodafone ek internet paketi SMS ile nasıl yapılır?
  4. Vodafone durma özelliği nedir?

Vodafone aşım yapmamak için ne yapmalıyım?

İnternet Aşım Paketi IPTAL INTERNET ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek , Konuşma Aşım Paketi IPTAL KONUSMA ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek, SMS Aşım Paketi IPTAL SMS ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek iptal edilebilir.

Vodafone internet durdurma nasıl yapılır?

İnternet Aşım Paketi IPTAL INTERNET ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek. Konuşma Aşım Paketi IPTAL KONUSMA ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek. SMS Aşım Paketi IPTAL SMS ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek iptal edilebilir.

Vodafone ek internet paketi SMS ile nasıl yapılır?

Faturalı ve faturasız hatlar için konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Yanımda İnternet sayfası üzerinden, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak veya 7000'e SMS göndererek, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Mağazalarından satın alabilirsiniz.

Vodafone durma özelliği nedir?

Abonelerin faturalarını kontrol atında tutabilmeleri için limitine geldiğinde fatura durduran 'Akıllı Durma Özelliği' ise fatura aşımından yakınanlar için ideal çözüm olarak öne çıkıyor. Akıl Küpü Tarifeler için geçerli olan 'Akıllı Durma Özelliği' ile aboneler istemedikçe faturalarını 1 kuruş bile aşmıyor.