Mudanya'da denize giriliyor mu?

İçindekiler:

  1. Mudanya'da denize giriliyor mu?
  2. Gemlik'te denize girilir mi?
  3. Karacaali denizi temiz mi?
  4. Bursa merkezden Trilye ye nasıl gidilir?
  5. Trilye Bursa arası kaç km?
  6. Kurşunlu denizi temiz mi?

Mudanya'da denize giriliyor mu?

Mudanya, denize kıyısı olan bir ilçe olduğundan özellikle yaz aylarında hem Bursalılar hem de İstanbullular tarafından tercih edilmekte olan bir ilçedir. Bu nedenle hem ilçe merkezine yakın bölgelerde hem de çevre köylerde halk plajları ve özel işletmeler bulunmaktadır.

Gemlik'te denize girilir mi?

Sahil kesiminde yer alan Gemlik, Bursa'nın en popüler ilçelerinden biridir. Yaz aylarında sıklıkla tercih edilen ilçede pek çok aktivite yapmaya olanak sağlanmaktadır. ... Gemlik'te ki başlıca plajlar; Gemsaz Plajı, Kumsaz Plajı, Küçük Kumla Sahili, Büyükkumla Plajı, Kurşunlu Plajı ve Plaj Kumlu olarak sıralanmaktadır.

Karacaali denizi temiz mi?

16) Karacaali Gençlik Kampı Plajı Gemlik ilçe merkezine 14 kilometre, Bursa'ya yaklaşık 50 kilometre mesafede yer alan Karacaali Gençlik Kampı, Gemlik-Narlı Yolu üzerinde bulunuyor. İnce kumdan oluşan sahili ve temiz deniziyle ilgi çeken plajda deniz tabanı da kumlu bir yapıya sahip.

Bursa merkezden Trilye ye nasıl gidilir?

Trilye Bursa'ya bağlı turistik bir kıyı kasabasıdır. Bursa Şehir Merkezi'nden Heykel'den Şehreküstü metro istasyonundan metro ile Emek istasyonunda inerek 1/M otobüs hattına aktarma yaparak Mudanya İskelesi'nde indikten sonra iskeleden kalkan Zeytinbağı dolmuşlarına binerek Trilye'ye ulaşabilirsiniz.

Trilye Bursa arası kaç km?

Mudanya Trilye arası 11 kilometre 15 dakika, Bursa Trilye arası, 42 kilometre 52 dakika, Cumalıkızık Trilye arası 60 kilometre, 1 saat, Gölyazı Trilye arası 41 kilometre, 50 dakika mesafede bulunuyor.

Kurşunlu denizi temiz mi?

Kumu ve denizi temiz olan plaj gayet sakin. Kurşunlu Halk Plajı ailenizle birlikte huzurlu bir tatil yapabileceğiniz bir yer.